Ana sayfa Sosyal Medya Bursa Bülbülü filminin setinde kutlama! Fotoğraflar yine çok güleceğiz dedirtiyor!

Bursa Bülbülü filminin setinde kutlama! Fotoğraflar yine çok güleceğiz dedirtiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kardeşlerim dizisi sezon finali yapan Celil Nalçakan hiç ara vermeden yeniden sete girdi. Ata Demirer’in çekimlerine geçtiğimiz hafta başladığı Bursa Bülbülü filminde rol alan oyuncu doğum gününü de sette kutladı.

10 Haziran doğumlu oyuncu 44 yaşına bastı. Ata Demirer ve Bursa Bülbülü ekibi oyuncuya sette sürpriz yapıp pasta kesti. Ata Demirer bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Çekimleri Bursa’da gerçekleştirilen BKM yapımı Bursa Bülbülü filminin kadrosunda, usta oyuncular ile genç kuşağın başarılı isimleri bir araya geldi. Filmde, Ata Demirer ile birlikte Tarık Papuççuoğlu, Melek Baykal,  Celil Nalçakan, Özge Özacar, Erkan Can ve Cem Gelinoğlu yer alıyor.

Bursa Bülbülü filminin setinde kutlama! Fotoğraflar yine çok güleceğiz dedirtiyor! 8

Oyuncu Celil Nalçakan’ın doğum günü kutlaması vesilesiyle sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda Ata Demirer’in yine çok renkli ve eğlenceli tiplemeler yarattığı görülüyor. Ata Demirer film ile ilgili verdiği bir röportajda; Bursa Bülbülü’nün hikayesini pandemi döneminde yazdığını söylemişti.

Bursa Bülbülü filminin setinde kutlama! Fotoğraflar yine çok güleceğiz dedirtiyor! 9

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı film, 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesini anlatacak. Bursa’da doğan, çocukluk ve gençlik dönemi 80’li yıllarda geçen oyuncunun film için geçmişine dair anılardan yola çıktığını tahmin etmek çok zor değil.

Ata Demirer filmde Cengiz Sezen isimli bir karaktere hayat veriyor. Bursa Bülbülü, 1980’li yıllarda komedyenin doğup büyüdüğü Bursa’da geçen bir müzikal olacak.