Ana sayfa Dizi Haberleri Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu yepyeni bir dizi ile sezonun sürprizini yapabilir!

Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu yepyeni bir dizi ile sezonun sürprizini yapabilir!

tarafından ker_def

Yeni diziler yeni sezonda bir bir ekrana gelmeye devam ediyor. TV8 ekranında yayınlanacak olan Aşka Düşman isimli yeni dizi projesi de hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çeken bir yapım oldu.

Özellikle de Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu gibi iki genç ismin başrolünde yer aldığı dizi, şimdiden heyecan yaratmayı başardı. Sosyal medyada tanıtımları üzerinden olumlu yorumların paylaşılmakta olduğu dizi için ekip yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Yapımcılığını Acunmedya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı dizinin senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur kaleme alıyor. Başrollerini Nazan Kesal, Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor :

“Merve Nur Bengi, Esra Ruşan, Ebru Aykaç, Bedia Ener, Barış Aytaç, Bihter Dinçel, Lavinya Ünlüer, Beste Kanar, Pelin Bahsi, Mehmet Çepiç, Jale Yücel, İbrahim Şahin, Mustafa Arhan, Berkan Bulut ve Sermet Yeşil.”

Dizinin hikayesinde aşka düşman bir anne tarafından yitiştirilen İnci karakteri ile Uygar ile karşılaşması ve hayatının bir anda değişmesi anlatılıyor.

ı “Aşka Düşman” dizisinde İnci ve Uygar, Bahriye ve Mahur’a rağmen aşklarını yaşayabilecekler midir? Yoksa bu bir imkansız aşk hikayesi midir?

Televizyon ekranında aşk üzerine yazılan dram projelerini heyecanla bekleyenler için yakında tv8 ekranında başlayacak olan yepyeni bir dizi olduğunu söyleyebiliriz.