Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Buse Varol – Alişan çifti kaza sonrası dikkat çeken bir karar aldı!

Buse Varol – Alişan çifti kaza sonrası dikkat çeken bir karar aldı!

tarafından ker_def

Buse Varol, Manisa’da geçirdikleri kaza ile ilgili yaptığı açıklamada, “En çok dua ettiğim şey hiçbirimize bir şey olmaması. Yapacağımız tek şey şükretmek. O yüzden iyiyiz yani” diye konuştu.

Ünlü oyuncunun hamile olduğu da ortaya çıkmıştı. Burak bebeğe göre bu hamileliğini daha tecrübeli geçirdiğini ifade eden oyuncu, “Bu çok garip, Burak ilk çocuk olduğu için daha heyecanlıydım. Tabii ki bunda da çok heyecanlıyım, çok merak ediyorum. Ama daha sakin geçiyor. Güzel geçiyor, bir tık daha tecrübeli” dedi.

Alişan ise eşinin hamile olduğunu hissettiğini, hatta doktordan önce bildiğini anlattı. Burak bebekte de aynı durum olduğunu ve eşinin halime olduğunu hissettiğini belirten Alişan, çok şaşırmadığını da sözlerine ekledi. Buse Varol henüz cinsiyeti için erken olduğunu belirtti. Alişan ise kız bebek olmasını istediğini de ifade etti.

Demet Akalın’ın aileyi tatile davet ettiği hatırlatılınca, çift aldıkları kararı açıkladı. Tekrardan Bodrum’a araçla seyahat edeceklerini söyleyen çift, psikologların da bu yönde tavsiyede bulunduğunu ifade etti.