Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Benderlioğlu hem ödül aldı hem yeni proje müjdesi verdi!

Ceren Benderlioğlu hem ödül aldı hem yeni proje müjdesi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ceren Benderlioğlu ile Emir Benderlioğlu çifti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir arada rol alıyordu. Ancak projenin 7. sezonu öncesinde büyük bir kriz çıktı ve şu aşamada yeni sezonun iptal olduğu bilgisi dışında net bir bilgi yok.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayın günü olan Salı akşamları artık Destan dizisini izleyeceksiniz. Atv bu kararı ile aslında 6 sezon süren fenomen dizisi artık düşünmediğini de göstermiş oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür karakterini canlandıran Ceren Benderlioğlu ise başarılı rolü ile ‘yılın en başarılı kadın oyuncusu’ ödülünün sahibi oldu. Eşi Emir Benderlioğlu ile birlikte ödül törenine katılan Ceren hanım, güzelliği ile yine göz doldurdu.

Ceren Benderlioğlu, “İşimi hep tutku ile ve aşk ile yaptım. Kendimi bildim bileli bu mesleği yapmak istiyordum. Ödüllerini de toplamaya başladık” diye konuştu.

Ödül nedeniyle eşi adına çok memnun olduğunu anlatan Emir Benderlioğlu, “Her şeyin en güzelini hak ediyor” ifadesini kullandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 4 sezon boyunca rol alan çift son durum hakkındaki soruları yanıtladı.

Ceren Benderlioğlu, “Ne olduğu ile alakalı açıklama yapacak kamu kuruluşları ve yapımcıları var. Biz açıklama yapacak merci değiliz. Ama başından sonuna kadar bu bir ekip çalışmasıydı. Senaryosundan en çayı getirene kadar hepimiz bu işe büyük emekler verdik. Umut ediyorum hayatımızda böyle güzel olarak kalacak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” diye konuştu.

Emir Benderlioğlu da dizi ile ilgili ne olduğunu kendilerinin de bilmediğini ifade etti. Oyuncu, kendilerinin de gelişmeleri izlediğini, yapmak isteseler bile bir açıklama yapabilecek bilgiye sahip olmadıklarının altını çizdi.

Ceren Benderlioğlu yeni projelere hazırlık aşamasında olduklarını ve güzel işlerin yakında geleceğinin müjdesini de verdi.