Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan, Afra Saraçoğlu, Şifanur Gül, Ebru Şahin ve Büşra Develi’nin ortak bir özelliği var!

Ayça Ayşin Turan, Afra Saraçoğlu, Şifanur Gül, Ebru Şahin ve Büşra Develi’nin ortak bir özelliği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beş ünlü kadın oyuncu ve beşi de Çağatay Ulusoy’un partneri olarak son dönemde isimleri çok konuşuldu… Çağatay Ulusoy, uzun süredir hayranları ile ekranda buluşmadı. 2016 ile 2017 yıllarında yayınlanan İçerde dizisinden sonra, ünlü oyuncuyu televizyon ekranında sadece Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak izlemiştik.

Hakan Muhafız ile Netflix’te izleyicilerle buluşan Çağatay Ulusoy, sette Ayça Ayşin Turan ile partnerlik yaptı. İkilinin hayranları da onların partnerliğini çok sevdi.

Son dönemde dijital projelerde yer alma tercihi ile çok dikkat çeken Çağatay Ulusoy, Yeşilçam isimli Blu TV dizisinde de Afra Saraçoğlu ile kamera karşısına geçti. Selin Şekerci’nin de başrol kadın oyuncusu olduğu proje yine çok ilgi çeken bir yapım oldu.

Ayça Ayşin Turan, Afra Saraçoğlu, Şifanur Gül, Ebru Şahin ve Büşra Develi'nin ortak bir özelliği var! 8

Bir başka dijital dizi Terzi’nin de çekimleri tamamlandı. Çağatay Ulusoy, bu projede Şifanur Gül ile birlikte aynı seti paylaştı. İkilinin uyumu ve enerjisi çok merak ediliyor ve Terzi dizisinin ne zaman Netflix’te yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Centilmen isimli yine bir Netflix filminde bu sefer Çağatay Ulusoy’un partneri olarak Ebru Şahin’i izleyeceksiniz. Şahin, çok iyi bir çekim süreci geçirdiklerini ve partneri ile de çok iyi anlaştıklarını söylemişti. Onların sahnelerini hayranları büyük bir merakla bekliyor.

Ayça Ayşin Turan, Afra Saraçoğlu, Şifanur Gül, Ebru Şahin ve Büşra Develi'nin ortak bir özelliği var! 9

Çağatay Ulusoy için yeni bir dizi iddiası da ortaya atıldı. Basında yer alan haberlere göre OGM Pictures imzasını taşıyan Kübra isimli dizide kadın başrol olarak Büşra Develi yer alacak.

Çağatay Ulusoy’un son yıllardaki kadın partnerlerinin arasına Büşra Develi de katılmış olacak ve yakında çekimleri başlaması beklenen dizi şimdiden büyük merak konusu oldu.