Ana sayfa Sosyal Medya Büşra Develi’den sektörle ilgili çarpıcı açıklamalar!..

Büşra Develi’den sektörle ilgili çarpıcı açıklamalar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Büşra Develi, televizyon ekranında en son 2021 yılında ATV’de yayınlanan Akıncı isimli fantastik dizide yer aldı. Oyuncu sonrasında ise dijitalde Erkek Severse isimli romantik komedi hikayesinde Alperen Duymaz ile başrolü paylaşmıştı.

Harper’s Bazaar Dergisi için objektif karşısına geçen güzel oyuncu, dergiye birbirinden çarpıcı pozlar verdi ve iş yaşamıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Oyunculuğa bakışını ve sektörü anlatan Develi, “Çalışmanın, para kazanmanın kolay bir yolu yok. Vahşi bir sistemin içindeyiz. Sektör zor ama alışıyor insan oyunun kurallarına. Benim için sonuçtan ziyade süreç tatmin edici ve öğretici” dedi.

Büşra Develi'den sektörle ilgili çarpıcı açıklamalar!.. 7

Hayatı vahşi bir sistem olarak tanımlayan oyuncu; “Hayat çok yıpratıcı ve yorucu. Hepimiz vahşi bir sistemin içindeyiz. Artık idealist olmayı bıraktım. Oyunun kurallarına alıştım. Her şeyi akışına bırakmayı öğrendim, teslim oldum. Rahatladım. Göründüğünden çok da farklı bir tip değilim. Keşfettikçe, deneyim kazandıkça büyüyor, gelişiyorum” şeklinde konuştu.

Oyuncu, Kasaba isimli yeni Netflix dizisinde başrolde yer alacak. Okan Yalabık, Ozan Dolunay, Özgürcan Çevik gibi önemli isimlerin de Develi’ye eşlik edeceği Kasaba dizisi, büyük bir para bulan 3 kişinin trajik öyküsü olarak izleyicileri şaşırtacak.