Ana sayfa Dizi Haberleri Büşra Develi, hayranlarına 2023 yılının ilk dizi müjdesini heyecanla duyurdu!

Büşra Develi, hayranlarına 2023 yılının ilk dizi müjdesini heyecanla duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Büşra Develi, 2022 yılında Erkek Severse isimli dijital dizide yer aldı. Zeynep karakteri ile 26 bölüm süren bu hikayede etkili performans sergileyen oyuncu, hayranlarını da memnun etmişti.

Oyuncu yeni dizi projesiyle ilgili ilk açıklamasını yaptı. Netflix’te yayınlanacak olan Kasaba isimli dizinin kadın başrolü olan Büşra Develi, proje ismi vermese de anlaşma sağlandığını duyurdu.

Çok sevdiği yönetmenlerden birisi ile çalışacağını anlatan oyuncu, yönetmen Seren Yüce’nin kurduğu bir dünyanın parçası olmaya çalışacağını ifade etti. Büşra Develi, “Çok detay söyleyemeyeceğim. Dijital platformda olacak bir iş. Şehir dışında olacak bir iş. Bir süre İstanbul’da olamayacağım. SerenYüce çekecek, çok sevdiğim bir yönetmen. Çalışmaktan çok heyecan duyduğum bir yönetmen kendisi. Onun kurduğu dünyanın bir uzantısı olacak” diye konuştu.

Seren Yüce’nin nasıl bir dünya kurduğunu bilenlerin projeyi daha iyi değerlendireceğini ifade eden Büşra Develi, büyük heyecan yaşadığını saklamadı.

Büşra Develi, hayranlarına 2023 yılının ilk dizi müjdesini heyecanla duyurdu! 7

2022 yılının ülke olarak zor geçtiğini belirten oyuncu, kendisi için de durağan bir yıl olduğunu anlattı. Develi, “Kendi kendime kaldığım bir seneydi. En süper senem değildi. Hayatımın en iyi senesi değildi” dedi.

2023 yılının daha iyi olmasını dileyen oyuncu, herkesin daha rahatladığı ve umut dolu bir sene olmasını arzu ettiğini açıkladı.

Kasaba isimli Netflix’te yayınlanacak olan dizinin senaristleri olarak Doğu Yaşar ve Deniz Karaoğlu önemli bir çaba sergiledi. Okan Yalabık, Ozan Dolunay ve Özgürcan Çevik dizinin erkek başrolleri oldular.

Kasaba isimli dizide ikisi kardeş ve bir arkadaşın buldukları büyük para sonucunda değişen hayatları anlatılacak. Büşra Develi de yeni dizisiyle 2023 yılında farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıkma fırsatı bulacak.

İstanbul dışında çekilecek olan dizi için ekibin 2-3 ay kadar sette yer alması bekleniyor.