Ana sayfa Sinema Büşra Pekin müjdeyi verdi; Dilberay filminin vizyon tarihi çok yakın!..

Büşra Pekin müjdeyi verdi; Dilberay filminin vizyon tarihi çok yakın!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Büşra Pekin’in baş rolde yer aldığı  ve Dilber Ay’ın hayatının konu edildiği Dilberay filminin vizyon tarihi 4 Şubat olarak belirlendi.

Büşra Pekin, çekimleri Adana’da gerçekleştirilen film için kilo da almıştı. Ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımla yeni filminin vizyon tarihini takipçilerine duyurdu.

Filmde, şarkıcılıktaki performansıyla da dikkat çeken yetenekli oyuncu filmin etkileyici afişini paylaştı. Büşra Pekin filmde unutulmaz Dilber Ay şarkılarını da seslendiriyor.

Çocukluğundan itibaren yaşadığı acılara, sefalete ve şiddete Allah vergisi sesinden kuvvet alarak dayanan, böylece Türkiye’nin sevgilisi olmayı başaran Dilber Ay’ın keder dolu hayatını anlatan Dilberay filmi daha şimdiden çok ses getireceğe benziyor.

Büşra Pekin müjdeyi verdi; Dilberay filminin vizyon tarihi çok yakın!.. 5

Ketche’nin (Hakan Kırvavaç) yönettiği filmde, Görüntü Yönetmeni olarak Jean Paul Seresine, Kurgu Yönetmeni olarak Mustafa Presheva imzası bulunuyor.

Aytaç Medya, Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen, Büşra Pekin’le birlikte Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu ve Selen Uçar gibi birbirinden değerli oyuncuların rol aldığı  Dilberay filmi sinema severler tarafından merakla bekleniyor.

Filmin Büşra Pekin için özel bir anlamı da var; Daha önce komedi rolleriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Dilberay’da dram performansı sergileyecek. Hayranları da oyuncuyu ilk defa böyle bir rolde izleyecek.

Oyuncu, “Seyirci ilk defa beni böyle bir rolde görecek. Sevgili Ketche yönetmenliğini yaptı. Biz çok güzel bir iş yaptık. Dilberay’ın güzel ruhuna, kalbine gitsin. O kadar çok şey yaşamış ki, örnek olsun istiyoruz herkese” açıklamasını yaptı.