Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul’un fettan Ceren’i Bahar Şahin, Duran dizisiyle bugün ekranda!

Zalim İstanbul’un fettan Ceren’i Bahar Şahin, Duran dizisiyle bugün ekranda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören Zalim İstanbul’da canlandırdığı Ceren karakteriyle hafızalarda yer eden başarılı oyuncu Bahar Şahin nihayet bugün yeniden izleyici karşısında. Bahar Şahin’in rol aldığı dizi Duran, bugünden itibaren Gain TV’de yayınlanmaya başlıyor.

Yetenekli oyuncu Zalim İstanbul’dan sonra herhangi bir projede yer almamıştı. Hayranları da dört gözle Bahar Şahin’in yeniden ekrana geleceği günü bekliyordu. O gün nihayet geldi. Bahar Şahin yeni dizisi Duran ile bu akşamdan itibaren Gain TV ekranında olacak.

Bahar Şahin dizide Almanya’dan gelen Aslı isimli bir karakteri canlandırıyor. Almanya’dan Türkiye’ye çalıntı bir elmasla gelen Aslı ortalığı fena halde karıştırıyor. Bahar Şahin bu rolü için çok kısa sürede Almanca öğrendi.

Zalim İstanbul’un fettan Ceren’i Bahar Şahin, Duran dizisiyle bugün ekranda! 4

Bahar Şahin’in yanı sıra İlyas Salman ve Oktay Çubuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Yunus Ozan Korkut üstleniyor. Bahar Şahin’in yine ortalığı karıştıracağı dizinin konusu şöyle:

Duran, Celal ve Mustafa’nın ortak amacı bir yolunu bulup yaşadıkları gecekondu mahallesinden kurtulmaktır. Duran, Muay Thai turnuvasını kazanmak, varlıklı ve ünlü bir dövüşçü olmak ister. Celal de şansını rap müzikte denemektedir Mustafa ise mahallenin çetesine katılmak için çabalar.

Altın Eldivenler spor salonunun sahibi eski şampiyon boksör Hakkı için de yaklaşmakta olan turnuva mahallenin nüfuzlu abisi Sedat’a olan borçlarından kurtulmak için de tek fırsattır. Hakkı’nın yıllardır görmediği Almanya’da yaşayan torunu Aslı’nın çalıntı bir elmasla çıkagelmesi üzerine ortalık karışır.

45’er dakikalık dokuz bölümden oluşacak olan Duran dizisi bugünden itibaren Gain TV’de.