Ana sayfa Dizi Haberleri Yakında Türk izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Can Yaman, dünya starlarını geride bıraktı!

Yakında Türk izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Can Yaman, dünya starlarını geride bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Can Yaman artık bir dünya starı. Bir yıl önce Türkiye’den ayrılıp da İtalya’ya yerleşen yakışıklı oyuncu bu süreçte çok ilerleme kaydetti. Çok yakında uzun bir aradan sonra yine Türk izleyicilerin karşısına çıkacak olan Can Yaman, dünya sıralamasında zirveye çok yakın.

Türkiye’de yayınlanan Bay Yanlış isimli dizinin reytinglerde başarısız olması üzerine bir yıl önce Sandokan isimli dizide başrolü oynamak için İtalya’ya yerleşen Can Yaman bu süreçte adını uluslararası starların arasına sokmayı başardı.

Can Yaman, uluslararası film ve dizi dünyası için çok önemli bir referans olan IMDb Starmetre sonuçlarında Türk oyuncular arasında 1’inci sırada yer aldı. Can Yaman tüm dünyada 11 milyonu aşkın ünlü isim arasında da 3332’nci oldu.

Yakında Türk izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Can Yaman, dünya starlarını geride bıraktı! 7

Böylece Can Yaman, İtalya’da geçen bir yılın ardınan adını dünya starları arasına yazdırmayı başardı. Yakışıklı oyuncu bu aralar yeniden Türk izleyicinin karşısına çıkma heyecanı içerisinde.

Ağustos ayında Türkiye’deki yayınına başlamaya hazırlanan uluslararası dijital yayın platformu Disney Plus’ın Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli’den sonra Türkiye’de görüştüğü üçüncü erkek oyuncu olan Can Yaman, uzun bir aradan sonra yeniden Türk hayranlarıyla buluşacak.

Can Yaman’ın başrolünde yer alacağı dizi Ay Yapım tarafından çekilecek. Senaryosu ise efsane dizi Ezel’e imzasını atan Kerem Deren’e ait. Diziyle ilgili henüz çok fazla bir bilgi yok. Ancak yapım şirketi, başrol oyuncusu ve senaristi çok iddialı isimlerden oluştuğu için beklenti çok yüksek.