Ana sayfa Kadın Haberleri Büşra Pekin, sosyal medya başarısını kutluyor!

Büşra Pekin, sosyal medya başarısını kutluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram ve Tiktok hesabı üzerinden eğlenceli ve farklı paylaşımlar yapan Büşra Pekin, karantina dönemini en iyi değerlendiren ünlü isim olmuştu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle evde kaldığı dönemde birçok içerik üreten Büşra Pekin, hayranlarından büyük destek gördü. Videoları çok beğenilen oyuncunun hesabını takip edenlerin sayısı da hızla artıyor.

Karantina döneminin kendisi adına iyi geçtiğini ve iyi değerlendirdiğini anlatan Büşra Pekin, şöyle konuştu: “Yuvasında vakit geçirmeyi seven, kendime zaman ayırmayı seven biriydim. Benim için çok güzel oldu. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirdim. Video çekiyorum, çokta seviliyor.”

30 yaşına geldikten sonra gizli şeker tehlikesi ile karşı karşıya kalan Büşra Pekin’in ailesinde birçok şeker hastası bulunuyor. Ünlü oyuncu da sağlığına dikkat etmek zorunda ve 2018 yılında başlayan zayıflama hedefinde önemli bir yol aldı.

15 kilo veren Büşra Pekin, formunu korumakta da kararlı. Sağlıklı kalmak için büyük çaba harcayan oyuncu, egzersizlerine de devam ediyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Küçük Büşra’yla tanışın :) ????????✌????#küçükbüşra #minikinsan #littleRa

Büşra Pekin (@busrapekin)’in paylaştığı bir gönderi ()