Ana sayfa Sosyal Medya Büşra Pekin, sosyal medyada akıllara zarar işler yapıyor!

Büşra Pekin, sosyal medyada akıllara zarar işler yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok ünlü isim sosyal medyada paylaşımlar yapıyor. Ancak Büşra Pekin, tüm bu ünlülerin stratejilerinin çok üzerinde, yeni bir akım başlattı. Sosyal medyayı aktif kullanıyoruz diyen birçok ünlü isim var. Ancak bunların çok azı farklı bir içerik üretebiliyor.

Büşra Pekin ise, takipçilerine sınırsız bir deneyim sunuyor. Oyuncu, her haliyle aksiyon ve eğlencenin adresi olma noktasında ilerliyor… Çok Güzel Hareketler Bunlar projesi ile tanınan Büşra Pekin, yıllar önce ünlü olduğunda kilolu haliyle biliniyordu. Ailesinde var olan şeker hastalığı nedeniyle sağlığına çok dikkat etmesi gereken oyuncu, kendisinde de gizli şeker çıkınca 30 yaşından sonra artık değişmek zorunda kaldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Bakanım bu haberi 4gözle bekliyoruz ???????? @drfahrettinkoca ????

Büşra Pekin (@busrapekin)’in paylaştığı bir gönderi ()

Oyuncu, Demet Akbağ ile canlı yayına katıldı ve şu açıklaması ile dikkat çekti:  “Aile büyüklerim ileri yaşlarında bile çok dinç insanlar. Ben de onu örnek almışımdır kendime. Bir gün gelecek ve bunu oturtacağım kendimde. Artık sağlığıma dikkat edeceğim, daha doğru besleneceğim. dediğim bir dönem gelecek diye bekliyordum.”

15 kilo vererek fit bir vücuda kavuşan oyuncu, bu değişimi sadece fiziksel olarak yapmadı. Aynı zamanda sosyal medyayı da artık etkin kullanan, yenilikler ürettiği bir alan olarak belirledi.

Büşra Pekin, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da bambaşka dünyanın kapısını takipçilerine açıyor.

Eğlenceli ve farklı paylaşımların adresi haline gelen Büşra Pekin, bu önüyle birçok ünlü isimden de ayrışıyor.

Sosyal medyayı en etkili kullanan isimlerin başında gelen Büşra Pekin, hem yeni deneyimler sunuyor hem de güldüren paylaşımlara imzasını atıyor.

835 binin üzerinde takipçisi bulunan Büşra Pekin, çok kısa sürede daha büyük kitleleri etkileyecektir.