Ana sayfa Güncel Haberler Büşra Pekin’in bir set günü nasıl geçer? İşte keyifli bir video!

Büşra Pekin’in bir set günü nasıl geçer? İşte keyifli bir video!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Büşra Pekin, Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli projede ortaya çıktıktan bugüne büyük bir değişim geçirdi. Yıllar önce program sayesinde ünlenen Pekin, hem büyük tecrübe kazandı hem de fiziksel açıdan farklı bir görüntüye kavuştu.

Kilolu halleri ile hafızalarda yer alan oyuncu, 8 ay boyuncu çaba harcadı ve 15 kilo vererek fit bir vücuda kavuştu. Oyuncu, yeni haliyle de sıklıkla sosyal medya paylaşımları yapmaya başladı.

Hayranları, “Nasıl da zayıfladın, nasıl da değiştin” diye yorumlarıyla şaşkınlıklarını ifade ediyor. Sosyal medyada farklı bir paylaşım tarzı bulunan oyuncu, samimiyeti ve doğallığı ile de göz dolduruyor.

“Bir set günüm” notuyla özel çekimlere nasıl hazırlandığını ve kamera arkasında neler olduğunu gösteren Büşra Pekin, takipçilerini heyecanlandırdı. Yeni projeyi merak edenler, sabırsızlıkla gelişmeleri beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

Büşra Pekin, çekimler öncesinde yüzüne yaptığı maskenin yanı sıra, imaj hazırlıkları ve sonrasında çekimlerden detayları aşağıdaki videosu ile yayınladı: