Ana sayfa Güncel Haberler Hilmi Cem İntepe ve Berkay Hardal’dan kalp çalan paylaşımlar!

Hilmi Cem İntepe ve Berkay Hardal’dan kalp çalan paylaşımlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maria ile Mustafa dizisinde başrolde yer alan Hilmi Cem İntepe ile, en son Kardeş Çocukları dizisinde geçen sezon izlediğimiz Berkay Hardal, sosyal medya paylaşımları ile sempatikliklerini sergiledi.

atv dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran Hilmi Cem İntepe, şimdilerde Kapadokya’nın güzellikleri içinde yoğun bir çalışma içinde bulunuyor. Dizi için zamanının büyük bir bölümünü sette geçiren oyuncu, zaman zaman da bölgenin turistik yerlerini geziyor. Sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesi bulunan oyuncu, sempatik pozuyla da hayranlarını mutlu etti. Bir takipçi, “Adamın gülüşü bile bir başka” diye yorum yaptı.

Hilmi Cem İntepe ve Berkay Hardal'dan kalp çalan paylaşımlar! 8

Geçen sezon Kardeş Çocukları dizisinde izlediğimiz Berkay Hardal ise eşi Dilan Telkök ile gününü gün etmeye devam ediyor. Oyuncu, pandemi döneminin başından itibaren Telkök ile Köyceğiz’deki evlerinde doğa ile iç içe olmayı tercih etmişti.

Eşine olan sevgisini de her fırsatta dile getiren Berkay Hardal, “O yanaklara kurban olayım. Bir degil bin kere seviyorum seni. Dünyalar güzeli karım” notuyla aşağıdaki sempatik pozu paylaştı:

Hilmi Cem İntepe ve Berkay Hardal'dan kalp çalan paylaşımlar! 9