Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük iddialarla lanse edilmişti ama Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’i buluşturan Rekabet dizisinden kötü haber geldi!

Büyük iddialarla lanse edilmişti ama Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’i buluşturan Rekabet dizisinden kötü haber geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süredir medyanın gündemine gelen ve yönetmeni de belli olan Rekabet dizisi ile ilgili son gelişme şaşırttı! Netflix’te yayınlanan Aşk 101 isimli dizide partner olan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in uyumlu oyunculukları, ekrandaki yeni dizide de birlikte başrol oynamaları sürecini getirmişi. Aşk 101’de çok beğenilen iki oyuncunun hayranları yeni diziyi merakla bekliyordu.

Ancak yaşanan son gelişmelerle birlikte diziden gelen haber, iki oyuncunun hayranlarını üzecek! Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve ismi de Rekabet olarak açıklanan iddialı projenin rafa kalktığı öğrenildi!

Pınar Deniz, bu hafta Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak gelecek. Başarılı performansıyla dikkatleri çeken bir isim olan Deniz, izleyenleri hüzne boğan bir karaktere hayat verecek. Dizinin fragmanları da dönmeye başladı.

Fakat Pınar Deniz’in konuk oyuncu olarak katıldığı Kırmızı Oda’dan sonra da Rekabet dizisiyle ekrana gelmesi beklenirken, diziden gelen haber dikkat çekti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki yazısında verdiği bilgiye göre, yönetmenliğini de Menajerimi Ara dizisinden ayrılan başarılı isim Ali Bilgin’in yapması beklenen Rekabet dizisi, rafa kaldırıldı!

Büyük iddialarla lanse edilmişti ama Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'i buluşturan Rekabet dizisinden kötü haber geldi! 8

Pek çok projeden teklif aldığı öğrenilen Pınar Deniz’in de Kırmızı Oda’dan sonra başka bir dizide oynamak için gelen teklifleri değerlendirileceği ifade ediliyor…

Kara Sevda dizisinde oynadığı Emir karakteri ile hala hafızalarda olan ve başarılı oyunculuğuyla konuşulan Kaan Urgancıoğlu’nun hayranları da onu yeni bir dizide görmek için sabırsızlanıyordu. Urgancıoğlu, bakalım hangi projede ortaya çıkacak?
Büyük iddialarla lanse edilmişti ama Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'i buluşturan Rekabet dizisinden kötü haber geldi! 9

Rekabet dizisinin hikayesini Sema Ergenekon yazıyordu. Hukuk dünyasını anlatan, bu dünyanın içindeki tutkulu bir aşkı ekrana getirecek olan dizinin kanalı belli değildi. Hatta Kasım ayında çekimlerinin başlaması da planlanmıştı ama ne yazık ki planlar tutmadı!