Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı’nın ardından, aynı yazarın kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi geliyor!

Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı’nın ardından, aynı yazarın kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Yeni sezonun en çok konuşulan iki dizisi Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı oldu. Reytingleriyle de kanalların yüzünü güldüren iki dizinin yanı sıra Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesi de Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden uyarlanmakta. Danışanlarının hayat hikayelerinden derlediği ve gerçek olaylar ve karakterlerden oluşan kitaplardaki hikayeler, dizilere uyarlandıkça arkası da gelmeye devam ediyor.

Aslında bu durum İstanbullu Gelin dizisi ile başlamıştı. Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanan dizi, senaristler tarafından çok değiştirildi ama olayın gerçeğini Kırmızı Oda’da Alya’nın hikayesini izlerken daha iyi gördü izleyici. Zira kitaptaki Süreyya, İstanbullu Gelin’dekinden çok farklıydı ve Kırmızı Oda’da Alya’nın şizofren annesiydi aslında.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından bir başka hikaye daha diziye uyarlanacak. Ekrana yeni ve iddialı bir yapımın daha geleceği haberini Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında paylaştı. Yine aynı yazarın kitabından alıntılanan hikaye ile ilgili çalışmalar da başlamış.

Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda’nın yapımcısı OGM Pictures, bir başka proje için kolları sıvadı! Yeni dizinin ismi ise Camdaki Kız…

Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı'nın ardından, aynı yazarın kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi geliyor! 7

Hazırlıkları hızlandırıldığı ifade edilen dizinin cast çalışmaları da sürüyor. Dizini yönetmenliğini yapacak isim ise Med Yapım’ın Kadın dizisine imza atan Nadim Güç. Bilindiği gibi Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisi de büyük ses getirmiş, çok konuşulmuştu.

Sağlam hikaye, başarılı yönetmen ile birlikte iddialı bir yapımın gelmekte olduğu anlaşılıyor. Şimdi en büyük merak ise bu dizide kimlerin oynayacağı? Bu konu henüz net değil ancak hızla süren çalışmalar sonucunda dizinin çekimlerinin de Şubat ayında başlaması planlanırken başroller de yakında belli olacaktır muhtemelen!