Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tolgahan Sayışman bombayı patlattı; Ünlü oyuncu, Aynasız Haluk filmiyle sinemada!..

Tolgahan Sayışman bombayı patlattı; Ünlü oyuncu, Aynasız Haluk filmiyle sinemada!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu Han Medya’nın yapımcılığını üstlendiğini Aynasız Haluk filminin afişi yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in oturduğu, senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz ve Zafer Özer Çetinel’in yazdığı sinema filmi 29 Nisan’da vizyona girecek.

Filmde iki farklı karakteri canlandıran Tolgahan Sayışman’a Erdal Özyağcılar, Algı Eke, Sarp Bozkurt, Öznur Serçeler, Mehmet Bozdoğan, Burak Serdar Şanal, Çağla Boz, Barbaros Dikmen, Aslıhan Karalar ve konuk oyuncu olarak da Sera Tokdemir eşlik ediyor.

Tolgahan Sayışman bombayı patlattı; Ünlü oyuncu, Aysanız Haluk filmiyle sinemada!.. 77

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, son 1 yıl içinde projelerde yer almadı ama Han Medya Yapım şirketi aracılığı ile kamera arkasında önemli düzenlemeler yaptı.

Ünlü oyuncu, geçen sezon Show TV’de sadece 3 bölüm süren Şeref Sözü isimli dizide yer almıştı. Yaşadığı reyting şanssızlığı sonrasında televizyon projelerinde yer almama kararı alan oyuncu, kendi işleri için ise setlere yeniden dönmüştü.

Tolgahan Sayışman, Aynasız Haluk isimli sinema filminde iki karakteri birlikte canlandıracak. Karakterlerden birisinin, oğlunun ismi olan ‘Efehan’ ın adını taşıması da ilginç bir ayrıntı olarak öne çıkıyor. Polisiye komedi türündeki film 29 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak.