Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy hayranları çok mutlu, Gaddar dizisi ilk başarısını sergiledi!

Çağatay Ulusoy hayranları çok mutlu, Gaddar dizisi ilk başarısını sergiledi!

tarafından ker_def

Cuma akşamları artık birçok izleyici Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisini bekleyecek. İlk bölümü geçtiğimiz gün yayınlanan dizi ile birlikte Çağatay Ulusoy uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapmış oldu.

Aynı dönemde oyuncunun Netflix’teki Kübra isimli dizisinin yayınlandığını ve 8 bölümlük projenin çok farklı, ilgi çekici olduğunu söylemek gerekiyor. Ayrıntı vermemek adına Kübra dizisi ile ilgili ön yargılı bir bakışı olan tüm izleyicilerin son sahneye kadar takip etmeleri tavsiye ediyoruz ki, günümüz dünyasındaki gerçek ile kurgu arasındaki farkı net bir şekilde görebilsinler…

Gaddar isimli yeni Fox TV dizisinin ilk bölümü ekranda iyi reytingler elde ederek güzel bir başlangıç yaptı.. Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını iki iki güçlü dizinin olduğu bir günde Gaddar dizisinin ortalamanın üzerinde reytingler ile giriş yapması bir başarı olarak tarif edilebilir.

Ancak dikkat çeken ve ilk önemli başarı olarak görebileceğimiz konu ise Gaddar dizisiyle ilgili youtube ortamında ilk bölümün kısa sürede 3,5 milyon izlenme oranını yakalaması ve fragmanlara yoğun ilgi gösterilmesi olarak tarif edilebilir.

Gaddar dizisinin ilk bölümünü izleyenlerin çok olumlu yorumlar yaptığını da yine sosyal medya ortamında görebilirsiniz.

Çağatay Ulusoy’un rolüne yakıştığını ifade eden hayranlar, “Çukur dizisinin havası var, kendine has bir bağlayıcılık ve çekicilik var” diyerek Gaddar dizisini beğendiklerini belirten çok sayıda paylaşım yapıyor.

Genç oyuncunun olduğu her projenin tutacağına emin olduklarını belirten birçok hayranı, şimdiden Gaddar dizisinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağını merak ettiklerini belirten paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Dizinin ilk büyük başarısının da sosyal medya platformlarında çok etkili bir çıkış yapması, güçlü bir destek bulması ve youtube’da izlenme oranlarının iyi bir seviyede bulunması olarak tarif edilebilir.