Ana sayfa Dizi Haberleri Gökhan Alkan yeni dizisi Kül Masalı’na büyük bir moralle başlıyor!

Gökhan Alkan yeni dizisi Kül Masalı’na büyük bir moralle başlıyor!

tarafından ker_def

Kül Masalı isimli TRT1’in yeni dizisi ile birlikte Gökhan Alkan yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sevda Erginci’nin kadın başrol olarak yer aldığı hikaye güçlü bir aşk hikayesi olarak öne çıkıyor.

Zengin bir ailenin oğlu Arat Giraylı olarak izleyicilerle buluşacak olan Gökhan Alkan, tutkulu bir aşk masalı ile hayranlarının karşısına yine güçlü ama aynı zamanda romantik bir adam olarak çıkacak.

Kalp Atışı isimli dizi ile büyük dikkat çeken Gökhan Alkan, Kocamın Ailesi, Seviyor Sevmiyor ve Kalp Yarası gibi dikkat çeken dizileriyle biliniyor. Bu yapımların yurt dışında da geniş bir coğrafyada yayınlandığını hatırlatalım.

İşte Gökhan Alkan’ın yurt dışındaki güçlü hayran desteğinin nedeni de bu diziler oldu. Oyuncu, İspanya’da da çok sevilen bir isim ve yeni dizi Kül Masalı da heyecanla yurt dışında da bekleniyor.

Gökhan Alkan’ın çekimlerine devam edilen Kül Masalı dizisinin yayını öncesinde İspanya’da yerel olarak düzenlenen bir etkinlikte ödül alması da dikkat çeken bir gelişmeydi.

Ödül töreninde, “Burada olduğumdan dolayı çok mutluyum. Bu ödülü bana layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim ve annem ve kız kardeşim adına almak istiyorum” diye konuşan Gökhan Alkan’a büyük ilgi gösterildi.

Granada kentinde düzenlenen bir yerel etkinlikte aldığı ödül ile büyük keyif yaşayan Gökhan Alkan, yurt dışındaki hayranlarını da memnun etti.

Gökhan Alkan yeni dizisi Kül Masalı'na büyük bir moralle başlıyor! 7

Kül Masalı isimli yeni dizisinin de yurt dışı başarısının ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Birçok Türk dizisi yurt dışında geniş bir kitleyi etkiliyor ve bu durum yayıncıların projeleri destekleme konusunda daha da bir hırslı olmasını sağlıyor.

İşte Kül Masalı dizisi için de hem Gökhan Alkan hem de Sevda Erginci’nin yurt dışındaki geniş hayran kitlesinin önemli bir güç olacağını söyleyebiliriz.