Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy hayranları Süslü Korkuluk için hem heyecanı hem hayal kırıklığını aynı anda yaşıyor!

Çağatay Ulusoy hayranları Süslü Korkuluk için hem heyecanı hem hayal kırıklığını aynı anda yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süslü Korkuluk isimli yeni dizi için tv8’de yayınlanan ilk fragman çok ilgi çekmişti. Çağatay Ulusoy’u yeniden televizyon ekranında görecek olmanın heyecanını yaşayan milyonlarca hayranı merakla bu yapım ile ilgili detayları bekliyordu. Ancak gelen haberler dizinin yapımcısı OGM Pictures ile tv8’in patronu Acun Ilıcalı arasındaki anlaşmazlıktan bahsediyor.

Bir bölümünün 2 milyon liraya mal olduğu Süslü Korkuluk isimli dizinin bu bütçesi ile televizyonda yayınlanması çok zor. Dizi ekrana gelse bile çok iyi reytingler elde edilemeden böyle bir yapımı finanse etmek, zararı karşılamak veya bundan kar elde etmek çok kolay bir konu değil.

Süslü Korkuluk dizisinin bütçesini görenler dizinin geleceğinin bu nedenle pek de hayırlı olmadığını düşünüyor. Çünkü Kanunsuz Topraklar, Masumiyet gibi diziler de bu kadar yüksek bütçesi olmamasına rağmen reytingler yeterli olmayınca uzun süre ekranda kalamadı.

Dijital platformlar ile görüşmeler de sürüyor. Disney Plus’ta yayınlanması beklenirken, şimdi de Netflix ile görüşmeler yapıldığı yönünde bilgiler geliyor. Yani dizi henüz yayın mecrasını bulamadı.

OGM Pictures, bu iddialı diziyi hayata geçirmek istiyor ama yüksek bütçe bunun önündeki en büyük engel oldu.

Çağatay Ulusoy hayranları Süslü Korkuluk için hem heyecanı hem hayal kırıklığını aynı anda yaşıyor! 7

Alina Boz ile partner olması beklenen Çağatay Ulusoy’u ilk fragmanın ardından yeniden ekranda görme heyecanı yaşayanlar, aynı anda hayal kırıklığı ile de yüzleşti. İki farklı duyguyu aynı anda yaşayan Çağatay Ulusoy hayranları nasıl bir karar alınacağını merakla beklerken, projenin dijital kanallarda yayınlanması da birçok kişinin izleyemeyeceği anlamını taşıyor.

tv8’in patronu Acun Ilıcalı’nın Gülseren Budayıcıoğlu ile olan yakınlığının projeyi yeniden tv8’e döndürebilir mi? OGM Pictures şirketinin ortaklarından birisi Onur Güvenatam, diğeri ise Gülseren Budayıcıoğlu…

Budayıcıoğlu’nun deneyimlerinden senaryolaştırılan Kırmızı Oda dizisinin tv8 ekranına veda edecek olmasının ardından Süslü Korkuluk’ta yaşanan sıkıntı da tv8 adına bir hayli kötü gelişmeler oldu.

Çağatay Ulusoy hayranları merakla Süslü Korkuluk dizisinin akıbetinin ortaya çıkmasını bekliyor. Tabii ki projenin iptal olma ihtimali de var.