Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner, bomba gibi partneri ile TRT1’in ekran yüzü oldu!

Miray Daner, bomba gibi partneri ile TRT1’in ekran yüzü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Miray Daner’in yeniden televizyon dizilerine ne zaman döneceğini merak eden hayranları, gelen haberler ile çok mutlu oldu… Çünkü oyuncu TRT1’in yakın zamanda izleyicilerle buluşturacağı yeni dizi Kara Tahta’nın başrol kadın oyuncusu olmayı kabul etti.

Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteri ile popüler olan oyuncu, 2008 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Televizyonda en son Bir Litre Gözyaşı dizisiyle 2019 yılında izlediğimiz Miray Daner, sonrasında dijital platformlar için çekilen dizilerde başrolde yer aldı. Hakan Muhafız, Saygı ve Kuş Uçuşu dizileri ile dijital projelere ağırlık veren oyuncu, yıllar sonra yeniden televizyon dizisine dönüş yapacak.

Miray Daner, bomba gibi partneri ile TRT1'in ekran yüzü oldu! 7

Üs Yapım tarafından hazırlıkları titizlikle yapılan Kara Tahta dizisinin erkek başrolü ise Furkan Andıç olarak belirlendi ve herkesi fazlasıyla şaşırtan bir başrol çifti ortaya çıktı. Miray Daner ile Furkan Andıç’ın hayranları biraz şaşkınlık yaşasa da iyi bir ikili olacaklarını düşünüyor. Erkan Birgören’in senaryosunu yazmakta olduğu Kara Tahta, bir gençlik dizisi olarak öne çıkacak.

Atlas karakterini canlandıracak olan Furkan Andıç, lise yıllarında sorunlar yaşadığı yere matematik öğretmeni olarak geri dönecek. Miray Daner’in canlandıracağı Irmak ile eski aşkı Atlas’ın karşılaşması bir hikayenin de başlangıcı olacak.

Kara Tahta dizisi için ön hazırlıklar devam ediyor ve etkileyici bir yapımın izleyicilerle yakında buluşması bekleniyor.