Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi Yasak Elma’dan kopya çekti ama olmayınca olmuyor!

Aşk Mantık İntikam dizisi Yasak Elma’dan kopya çekti ama olmayınca olmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en başarılı romantik komedi dizilerinden birisi olan Aşk Mantık İntikam, çok güçlü bir rekabetin içinde olmasına rağmen iyi performans sergiledi. Murat Öztürk’ün yönetmenliğini yaptığı, Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin de başrolünde yer aldığı dizinin finali ile ilgili iddialar ortaya atıldı.

39. bölümü ile birlikte Mart ayında bitmesi beklenen dizi için, birçok izleyici geçen sezon Sen Çal Kapımı için uygulanan taktiğin tekrar edilmesini istiyor. Dizinin sezon finali yapıp bir iki ay ara vermesi ve Haziran ayında yeniden başlaması ve romantik komedi hikayesi olarak eğlenceli bir yaz dönemi geçirilmesi düşünülebilir. Geçen sezon bu taktik Sen Çal Kapımı için tutmuştu. Bu sezon Aşk Mantık İntikam için de bu uygulanabilir. Ancak Fox TV’nin böyle bir karar alıp almayacağı belli değil.

Şimdilik görünen Mart ayında dizinin final yapacağı… Aşk Mantık İntikam, Yasak Elma gibi çok fazla oyuncu sirkülasyonu ile yoluna devam ederek dikkat çekti. Son dönemde diziye katılan ve ayrılanlar birbiri ardına geldi…

Anıl İlter, Erdem Şanlı, Sebahat Kumaş, Cem Belevi, Elçin Atamgüç gibi oyuncular hikayeye dahil oldu… Ayrıca dizinin başrol oyuncuları Burak Yörük ve Melisa Döngel başta olmak üzere birçok oyuncu da hikayeden gönderildi.

Aşk Mantık İntikam dizisi Yasak Elma'dan kopya çekti ama olmayınca olmuyor! 7

Bu noktada hikaye değişimi ve sürekli izleyiciyi şaşırtmak, bunun için de oyuncu sirkülasyonu yaratmak gibi konular Yasak Elma’nın uzmanlık alanı. Beş sezondur bu mantık ile yoluna devam eden ve altıncı sezonu için hazırlık yapılan Yasak Elma, birçok yapıma da örnek teşkil ediyor.

Aşk Mantık İntikam dizisi senaristleri de hikayede bir anda büyük değişimler ortaya çıkartıyor, bazı oyuncular gönderiliyor, bazıları geliyor ve bu sirkülasyon sayesinde de ayakta kalma çabası sergileniyor.

Diziye daha yeni katılan ve Barış karakterini canlandıran Erdem Şanlı için de ayrılık kararı verildi. Senaristler, hikaye ile bu kadar çok oynuyor ama izleyiciler geri dönmüyor… Çok iyi reytinglerle yol alan, ama 2022 yılı içindeki reytingleri ile büyük düşüş de sergileyen Aşk Mantık İntikam için Yasak Elma taktikleri de henüz işe yaramışa benzemiyor.