Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy hayranlarının Duygu Sarışın’dan bir isteği var!

Çağatay Ulusoy hayranlarının Duygu Sarışın’dan bir isteği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Duygu Sarışın’ın popülerliğine rağmen sosyal medyada az konuşulması ve instagram’da 136 bin takipçisinin bulunması biraz şaşırtıyor. En son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan oyuncu, Çağatay Ulusoy ile aşkıyla sürekli magazin gündeminde.

Sosyal medyada takipçi sayısının ve artışının önemli olduğu bu dönemde, Duygu Sarışın, sosyal medyaya yeterince önem de vermiyor… Çağatay Ulusoy hayranları ise farklı bir konuyla ünlü oyuncuyu etkilemeye çaba harcıyor.

Son günlerde Barbaros isimli yeni dizisiyle gündemde olan Çağatay Ulusoy, tatilini sevgilisi Duygu Sarışın ile geçiriyor. İki ünlü ismin fotoğrafları da basında sıklıkla yer alıyor. Duygu Sarışın’ın instagram hesabına yorum bırakan takipçiler, Çağatay Ulusoy’u zayıflatmasını istiyor.

Çağatay Ulusoy hayranlarının Duygu Sarışın'dan bir isteği var! 8

Pehlivan Koca Yusuf’un hikayesini anlatmak için kilo alan Çağatay Ulusoy, sonrasında bu kilolarını bir türlü veremedi. Barbaros dizisi öncesinde de biraz zayıflaması beklenen oyuncu Bodrum’da detoks kampına yazıldı.

Duygu Sarışın’a “Çağatay’ı lütfen zayıflat” diye mesaj bırakan takipçiler, ünlü oyuncunun bu halinden hiç de memnun değil.

Çağatay Ulusoy hayranlarının Duygu Sarışın'dan bir isteği var! 9