Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ile Esra Bilgiç hayranları dizi müjdesini çok sevecek ama biraz da üzülecek!

Çağatay Ulusoy ile Esra Bilgiç hayranları dizi müjdesini çok sevecek ama biraz da üzülecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süslü Korkuluk isimli yeni dizinin hazırlıkları devam ederken, senaryo noktasında dijital bir platformda yayınlanacak olması nedeniyle bazı düzenlemeler gerektiği ortaya çıkmıştı. tv8’de ilk fragmanı yayınlanan ama bölüm başına 2 milyon TL’lik rekor bütçesiyle televizyon kanallarının almak istemediği dizi için Netflix devreye girmişti.

OGM Pictures imzasını taşıyan Süslü Korkuluk dizisi için gelen haberler merakla bekleyenleri sevindirecek. Çağatay Ulusoy’un partneri olarak Esra Bilgiç kesinleşti. İki oyuncu dizinin ilk provalarında buluştu ve Süslü Korkuluk için şimdi sırada çekimler var. Provalar için yapılan buluşmadan hiçbir görüntünün sızmamış olması ise hayranları üzen bir nokta oldu. Dizinin yönetmeni Cem Karcı, okuma provalarının başladığını paylaştığı kısa video ile duyurdu.

Çağatay Ulusoy ile Esra Bilgiç ikilisinin nasıl uyum sağlayacağının merakı içindeki izleyiciler, provalardan görüntü paylaşılmasını çok arzu ediyor. Ancak henüz sızan bir fotoğraf yok ve hayranlar sosyal medyada “Çağatay, Esra ve Salih Bademci yan yana geliyor ama biz hiç bir şey göremedik ağla kalbim ağla…” diye yorum yazıyor…

Yönetmen Cem Karcı ayrıca, okuma provaları öncesinde buluşacakları mekandan görüntüler paylaşarak da izleyicilerin heyecanını artırdı. Ancak sosyal medyaya oyuncuların birlikte fotoğraflarının sızmaması da hayranlar için üzücü oldu.

Çağatay Ulusoy ile Esra Bilgiç hayranları dizi müjdesini çok sevecek ama biraz da üzülecek! 8

Dizinin ekibi çekimlerin hemen öncesindeki son hazırlıkları sürdürüyor. Çekimlerin yapılacağı mekanların bulunması, hikayeye uygun hale getirilmesi çalışmaları yoğunlaştı. Oyuncu ekibi ise provalara başladı ve yakında çekimlerin başladığının haberinin de gelmesi bekleniyor.

Salih Bademci’nin Dimitri karakteri ile yer alacağı hikayede, Olgun Şimşek ise Mustafa karakterini canlandıracak.

Çağatay Ulusoy’ın terazi Peyami olarak hayranlarının karşısına çıkacağı dizide, Esra Bilgiç ise Esvet isimli karaktere hayat verecek. Mustafa karakteri, Peyami’nin babası ve çocuk zekasına sahip bir karakter olacağına yönelik bazı iddialar da ortaya atılmıştı.

Çağatay Ulusoy ile Esra Bilgiç hayranları dizi müjdesini çok sevecek ama biraz da üzülecek! 9

Peyami karakterinin dedesi rolünde ise hikayeye Engin Şenkan’ın katılacağı ortaya çıktı. Usta oyuncu en son Camdaki Kız isimli dizide Cavit karakterini canlandırdı.

Süslü Korkuluk dizisinde ön hazırlıkların yakında tamamlanması ve ekibin sete çıkarak ilk sahnelerin çekilmesi bekleniyor.