Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in Kara Tahta dizisiyle ilgili tahminler tuttu, işte başlama tarihi!

TRT1’in Kara Tahta dizisiyle ilgili tahminler tuttu, işte başlama tarihi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Tahta isimli TRT1 dizisiyle ilgili yoğun bir hazırlık döneminin ardından çekimlere başlanmıştı. Üs Yapım tarafından hayata geçirilen projede iki genç oyuncu Miray Daner ile Furkan Andıç’ı başrolde görüyoruz. İkilinin yer aldığı dizinin ilk fragmanları da çok ilgi çekmişti.

Hem suda yapılan çekimler hem de karlı bir ortamda gerçekleştirilen çekimler ile Kara Tahta dizisi izleyicilerin merakını üzerine çekmişti. Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisinin de çok iyi bir uyum sağlayacağını fragmanlardaki görüntülerden anlamak bile mümkündü…

Kara Tahta dizisinin Mart sonunda yayınlarına başlayacağı ve çarşamba akşamları ekrana geleceği yönündeki tahminler doğru çıktı. TRT1’den yapılan resmi duyuruda Kara Tahta dizisinin ilk bölümünün 30 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacağı belirtildi.

Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıdar gibi önemli isimler dizinin ekibinde bir araya geldi. Furkan Andıç daha önce Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisinde birlikte çalıştığı yönetmen Ender Mıhlar ile bu projede de buluşmuş oldu.

Etkileyici bir hikayesi bulunan Kara Tahta’nın senaryosunu Erkan Birgören yazıyor. Dizide Atlas ve Irmak karakterlerinin hikayesini izleyeceksiniz.