Ana sayfa Sosyal Medya Ateş Kuşları dizisinde Ahmet Saraçoğlu’nun ayrılığı hikayeyi kötü etkileyebilir!

Ateş Kuşları dizisinde Ahmet Saraçoğlu’nun ayrılığı hikayeyi kötü etkileyebilir!

tarafından ker_def

Çatal karakterini canlandıran Ahmet Saraçoğlu, yine güçlü bir oyunculuk performansı sergilediği bir rolün sonuna geldi. Cuma akşamları atv ekranında yayınlanan Ateş Kuşları isimli dizinin ilk başından bu yana ekipte yer alan Ahmet Saraçoğlu, artık dizide bulunmayacak.

Dizinin 39. bölümünde Çatal karakterinin ölümü ile birlikte Ateş Kuşları dizisinin hikayesinde büyük bir heyecan unsurunun ortadan kalktığını söylemek gerekiyor.

Birçok izleyici için sevilmeyen bir karakter olan Çatal’ın gidişi olumlu bir durum gibi yorumlara yansıtılıyor. Ancak senaristin elinden bir çatışma unsurunun çıktığını da değerlendirmek gerekiyor.

Yalı Çapkını dizisinde ilk sezon çok tepki çeken Buçe Buse Kahraman’ın canlandırdığı Pelin karakteri için de izleyiciler büyük eleştiriler yapmıştı. Karakter ikinci sezonun başlarında hikayede yer almayınca güçlü bir çatışma unsurunun ortadan kalktığı ve bunun yerinin doldurulamadığı da görüldü. Sonunda da yeni senaryo ekibi Pelin karakterini yeniden hikayeye dahil etmek durumunda kaldı.

Çatal gibi ne yapacağı belli olmayan karakterler senaristler için bir özgürlük alanı yaratıyor ve heyecanı artırma noktasında bu tür karakterlere çok iş düşüyor. Ahmet Saraçoğlu gibi usta bir oyuncu tarafından canlandırılan Çatal karakterinin hikayeden çıkmış olması, umarız ilerleyen bölümlerde hikayede bir heyecan eksikliği yaratmaz.

Yeni bir konsept üzerinden ilerleyen Ateş Kuşları dizisinin senaryosunu yazan ekibin yeni dönemde ne tür sürprizler ile izleyicilerin karşısına çıkacağı da merakla bekleniyor.