Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy projeleri kaçırıyor, başka ünlüler bir bir başrolleri kapıyor!

Çağatay Ulusoy projeleri kaçırıyor, başka ünlüler bir bir başrolleri kapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te The Protector isimli yani Türkiye’deki adı ile Hakan Muhafız’ın serüveni tamamlandı. Netflix’in ilk orijinal Türk dizisi olma özelliği taşıyan Hakan Muhafız’ın 3. sezonuyla birlikte Çağatay Ulusoy da artık farklı projelerde yer almak için görüşmelerini sıklaştırdı.

Ünlü oyuncunun önünde iki önemli proje vardı. Bunlardan Barbaros dizisinde yer almayı kabul eden ünlü oyuncu, daha sonra ise bu yapımdan ayrılarak herkesi şaşırttı. Hayranlarının yeni sezonda ekranda olmasını çok istediği oyuncu, magazin gündemine kilolu halleri ile geldi.

Ancak Çağatay Ulusoy hayranları, daha çok yeni sezonda hangi dizide rol alacağı merakı içindeydi. Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatılacağı TRT1 dizisi çok önemli bir projeydi ama Çağatay Ulusoy, bu tarihi yapımdan ayrıldı. Engin Altan Düzyatan’ın başrol olarak projede yer alacağı ortaya çıktı.

Bir başka önemli dizi teklifi ise Şeref Sözü idi. Tims&B tarafından Show TV’ye hazırlanmakta olan dizi için görüşmeler yapan ünlü oyuncu, rolü kabul etmedi. Hayranları bir kez daha üzüldü. Şeref Sözü dizisinin başrolünde ise artık Tolgahan Sayışman var. Şampiyon dizisine bu sezon veda edecek olan oyuncu, bir süre tatil yaptıktan sonra yeni dizisiyle yeni sezonda ekranda yer alacak.

Ünlü oyuncu ekranda en son İçerde dizisiyle 2016-2017  sezonunda yer almıştı.