Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’nun yüzü hem işten hem de aşktan yana gülüyor!..

İrem Helvacıoğlu’nun yüzü hem işten hem de aşktan yana gülüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Çok yakında Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ile TV8’de ekranlara gelecek olan oyuncu İrem Helvacıoğlu hem iş hem de özel hayatında heyecanlı günler yaşıyor.

Bir süredir şef Yolaç Özcan ile aşk yaşayan oyuncu, 2022’nin ilk saatlerinde aşkını sosyal medyadan ilan etmişti. İlişkisini göz önünde yaşamaktan çekinmeyen İrem Helvacıoğlu zaman zaman sevgilisiyle fotoğraflarını instagram hesabından da paylaşıyor.

Çift ilişkilerinde beş ayı geride bıraktı. Ünlü oyuncu, sevgilisinin buna istinaden yaptığı paylaşımı kendi sayfasına da taşıyarak, ‘Seni çok seviyorum’ notuyla paylaştı.

İrem Helvacıoğlu'nun yüzü hem işten hem de aşktan yana gülüyor!.. 7

Çifti birbirine çok yakıştıran hayranları aynı zamanda oyuncunun yeni projesini de merakla bekliyorlar. 6 Nisan Çarşamba günü TV8’de  ilk bölümü yayınlanacak Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi etkili hikayesiyle dikkat çekiyor.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği projede İrem Helvacıoğlu’na başrollerde, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker eşlik ediyor.

Dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturuyor.

Dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi gördü. Sosyal medyada beğeni dolu yorumlar alan tanıtım, projeye olan ilgi ve merakı artırdı. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.