Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca için kara günler hemen başladı! Bedeli ağır olacak!

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca için kara günler hemen başladı! Bedeli ağır olacak!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan ceza alan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca için kara günler başlıyor…

Her iki oyuncu için de bu karar kötü sonuçlar doğurmaya başladı…

Peki neler olacak? İki ünlü oyuncu bu durumdan nasıl etkilenecek?

Her şeyden önce Çağatay Ulusoy için bu durum hayatının fırsatının kaçmasına sebep olabilir. Netflix için çekilen ilk Türk dizisi ‘The Protector’da rol almak onun adına adeta sıçrama tahtasıydı. Tüm dünyanın bildiği bir isim haline gelmesi için her türlü fırsat önündeydi. Ancak şimdi onun yerine Kerem Bürsin’in kadroya alınacağı iddiaları ortaya çıktı.

Gizem Karaca için de durum ciddi… Kanal D, karardan hemen sonra başrolünde yer aldığı İnsanlık Suçu dizisinin final yapacağını duyurdu. Bundan sonraki projelerde de oyuncuların ciddi sıkıntılar yaşayacakları bu gelişmelerden belli.

Milliyet gazetesi de detaylı bir haber ile konuya açıklık getirdi.

İşte detaylar…

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca için kara günler hemen başladı! Bedeli ağır olacak! 7

Gizem Karaca ve Çağatay Ulusoy’un, beş yıldır devam eden dava sonucunda, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan ceza almaları, tüm projelerini sekteye uğrattı.

-Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Gizem Karaca ve Çağatay Ulusoy’un, ilerleyen zamanlarda hayata geçirecekleri projeleri iptal olmaya başladı. Fenerbahçe Doğuş’un da yer aldığı, bugün başlayacak ve pazar gününe kadar sürecek EuroLeague Final Four maçlarına davet edilen Karaca’nın, verilen ceza kararından sonra Belgrad’a gidemeyeceği öğrenildi.

-Ulusoy’un rol aldığı, Netflix’te yayınlanacak olan ve çekimleri devam eden, ‘The Protector’ dizisi de tehlikeye girdi. Yapım şirketinin, oyuncunun cezaevine girmesi durumunda, ikinci sezon için Kerem Bürsin’e teklif götüreceği iddia edildi. Ayrıca, Ulusoy’un marka yüzü olduğu ve bu yıl sözleşme imzaladığı jean firmasının da çekimleri askıya aldığı konuşuluyor.

‘The Protector’daÇağatay Ulusoy’un yerine Kerem Bürsin’in oynayacağı konuşuluyor.

Aynı davadan 6 yıl 3 ay ceza alan Cenk Eren’in ise, bazı sahne programlarının iptal edildiği söyleniyor.