Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül’ün Terzi dizisi bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak!

Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül’ün Terzi dizisi bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Terzi isimli dizinin konuşulduğu zamandan bugünlere 1 yıldan fazla bir zaman geçti. İlk başta Süslü Korkuluk ismi ile tv8 ekranında yayınlanması planlanan dizi, bölüm başı ücretlerinin çok yüksek olması nedeniyle televizyon ekranlarında yayınlanamamıştı. Projeyi Netflix sahiplendi ve Çağatay Ulusoy hayranlarının heyecanla bekledikleri dizi, yoğun bir emek ile oluşturuldu.

2 Mayıs Salı günü Netflix’te yayınlanacak olan Terzi dizisinin fragmanları da ilgi çekmeye devam ediyor. Çağatay Ulusoy’un Peyami isimli bir karakter ile yer aldığı hikayede, Firuze karakterinde ise Şifanur Gül’ü izleyeceksiniz. İlk başlarda kadın başrol olarak Esra Biliç’in adı geçmiş ama daha sonra rol Şifanur Gül’ün olmuştu. Şimdi iki genç oyuncunun uyumu ve enerjisi merakla bekleniyor.

Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül'ün Terzi dizisi bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak! 8

Çağatay Ulusoy, izleyicilerin karşısına ünlü bir terzi olarak çıkacak. En iyi dostunun sevgilisi için gelinlik diken Peyami’nin yaşadıkları gerçek bir hikayeden esinlenilerek oluşturuldu. İşte bu nedenle de Terzi dizisinin hikayesinin daha da çok ilgi görmesi muhtemel.

Ayrıca dizinin kadrosunda yer alan Salih Bademci ile Olgun Toker gibi iki usta ismin de etkili rollerle izleyicileri şaşırtacakları fragmandan anlaşılıyor. Evrim Alasya, Engin Şenkan, Celile Toyon ve Ece Sükan gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi ilginç hikayesi ile izleyicileri fazlasıyla etkileyecek bir yapım.

Peyami karakteri gelinlik dikmek için tanıştığı bu kızın hayatına girmesiyle birlikte, yepyeni olaylar başlayacak ve Peyami karakterinin sırlarına yenileri eklenecek.

Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül'ün Terzi dizisi bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak! 9

Çağatay Ulusoy’un 2016-2107 sezonunda yer aldığı İçerde dizisinden sonra sadece dijital projeleri tercih etmesi de dikkat çeken bir detay. Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız’ın ardından Yeşilçam dizisi Blu TV’de izleyicilerle buluşmuştu. Oyuncunun Centilmen isimli yeni sinema filmi de büyük merakla bekleniyor.

Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı, sürükleyici ve duygusal bir drama olarak öne çıkan Terzi dizisi için geri sayım başladı.

2 Mayıs Salı günü Çağatay Ulusoy hayranları tarafından heyecanla beklenen bir gün oldu. Yayınlanan yeni fragmanın da diziye olan ilgiyi artırması muhtemel gözüküyor.