Ana sayfa Sosyal Medya Aldatmak dizisinin Yeşim’i Asena Girişken her şeye tahammül edebilir ama bir şeye asla!

Aldatmak dizisinin Yeşim’i Asena Girişken her şeye tahammül edebilir ama bir şeye asla!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında Antakya’da dünyaya gelen Asena Girişken, 2015 yılından bu yana sinema ve dizi setlerinde yer alan isimlerden birisi. Oyunculuk macerasında Üç Kuruş isimli dizideki Peri karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, sonrasında ise Aldatmak isimli atv dizisindeki Yeşim karakteri ile büyük ilgi gördü.

Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal gibi tecrübeli isimlerle aynı sette yer alan Asena Girişken, izleyicilerin sinir olduğu Yeşim karakteri ile Aldatmak dizisinin kilit noktasında bulunan isimlerden birisi. Dizinin çekimlerinin yoğun olduğunu ama büyük keyif aldığını anlatan oyuncu, “İki iş yaptığım için hem set hem eğitmenlik biraz yorucu oluyor” dedi.

Aldatmak dizisinin setinden sonra eğitmenlik ve özel hayatına nasıl vakit bulduğunu bazen kendisinin de bilemediğini anlatan oyuncu, setten arta kalan her zamanı değerlendiriyor.

“Bazen isyan ettiğim oluyor ama iyi, keyifli” diyene Asena Girişken, yoğun bir çalışma ortamıyla hayatına devam ediyor.

Kalabalık bir ailede, sevgi ile büyüyen bir çocukluğunun bulunduğunu anlatan Asena Girişken, aslında müzisyen olma yolunda ilerlerken, tiyatro ile tanışınca oyunculuğa dönmüş.

Sesi güzel olduğu ve gitar çaldığı için öğretmenleri tarafından müziğe yönlendirildiğini anlatan oyuncu, bir dönem piyano da çaldığından bahsetti. Asena Girişken’in hayatını değiştiren şey ise tiyatroya başlaması oldu.

Aldatmak dizisinin Yeşim'i Asena Girişken her şeye tahammül edebilir ama bir şeye asla! 7

Oyuncu, “Orta okulda tiyatro ile tanıştım. Bu çok ilginç bir his, sahnede olmak çok acayip bir his dedikten sonra, kuzenimle bir şeyler hazırlayıp aileye skeçler yapıyorduk. Sonra oraya şaşkınlıkla adapte oldum ve çok hoşuma gitti, sonra da bırakamadım” açıklamasını yaptı.

Üniversitede hukuk bölümünü kazandığını ama burada okumayı hiç istemediğini ifade eden Girişken, ailesinin ise oyunculuk mesleğini ilk zamanlar istemediğini ama sonra onların da ikna olduğunu söyledi.

Sabah gazetesinin youtube kanalında konuşan oyuncu, “Ailem, hayatım boyunca bununla mutlu olacağıma inanıyorum” dedikten sonra tam destek oldular ve arkamda durdular” dedi.

Antakya’dan İstanbul’a geldikten sonra hayatı bir anda değişen Asena Girişken, oyunculuk kurslarına gittiğini ve Arzu Tramvayı isimli tiyatro oyunuyla da önemli bir deneyim kazandığını anlattı.

Tiyatro sahnesinde çok heyecanlı bir süreç yaşadığını anlatan oyuncu, şanslı olmasına rağmen, çok çalıştığını ve elde ettiklerinin de bu çalışkanlığının sayesinde olduğunu ifade etti.

Asena Girişken, “Herkes her şeyime laf edebilir ama çalışkanlığıma laf ettirmem. Çok çalışkan birisiyimdir, çalışmayı da çok seviyorum. Bu mesleğe çok önem veriyorum, hayatımda çok önemli bir yeri var. O yüzden de bunun kesinlikle çalışmaktan geldiğini düşünüyorum. Ben hayatımda ne elde ettiysem, çalışarak elde ettim” açıklamasını yaptı.