Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’u televizyon dizisine beklemeyin, dijital büyüsü bitmek bilmiyor!

Çağatay Ulusoy’u televizyon dizisine beklemeyin, dijital büyüsü bitmek bilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy’un yeniden televizyon ekranına dönmesini arzu eden geniş bir hayran kitlesi var. 2021 yılının sonlarında Terzi isimli yeni dizinin, Süslü Korkuluk ismi ile tv8 ekranında yer alacağının duyurulması büyük bir sevinç yaşatmıştı. Ancak gelişmeler farklı ilerledi ve yüksek bütçe nedeniyle dizi Netflix’e transfer oldu ve ismi de Terzi olarak yenilendi.

Çağatay Ulusoy hayranları da 2017 yılındaki İçerde dizisinden bu yana ekranda izleyemedikleri oyuncunun başka bir diziyle televizyona dönmesini beklemeye başladı. Menajerimi Ara dizisindeki konuk oyunculuğunu saymazsak, 5 yıldır Çağatay Ulusoy sadece dijital platformlarda gözüküyor.

Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya ile birlikte çok başarılı bir çıkış yapan oyuncu, ardından da Seranay Sarıkaya ile başrolünde yer aldığı Medcezir dizisiyle popülerliğinin zirvesine çıkmıştı. Sonrasında ise son televizyon dizisi İçerde’de izlediğimiz ünlü oyuncu artık ya sinemada ya da dijital dizilerde görünüyor.

Çağatay Ulusoy'u televizyon dizisine beklemeyin, dijital büyüsü bitmek bilmiyor! 7

Hakan Muhafız projesiyle Netflix’in ilk Türk dizisinde başrolde yer alan, ardından Blu TV’de ekrana gelen 20 bölümlük Yeşilçam dizisiyle hayranlarını mest eden Çağatay Ulusoy, son olarak da yine Netflix için Terzi dizisini çekti.

Eylül ayında dizinin çekimleri tamamlandı ve oyuncu da dinlenme sürecinin içinde bulunuyor. Oyuncunun kendisine gelen teklifler arasında ise Centilmen isimli sinema filmini tercih ettiği basına yansıdı. Bir jigoloya hayat verecek olan oyuncunun büyük tartışma yaratacağını da şimdiden söylemek gerekiyor.

Centilmen filmi de yine Netflix’te yayınlanacak ve oyuncuyu televizyon ekranında görmek isteyen hayranları yeni projeleri beklemek durumunda kalacak.

Son 5 yıldır televizyon projelerinde yer almayan Çağatay Ulusoy, bakalım bu tercihini değiştirecek mi?