Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu dizisinin 8. yeni bölümde boşanma kararı ortaya çıktı!

Sandık Kokusu dizisinin 8. yeni bölümde boşanma kararı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgi gören dizisi Sandık Kokusu’nun merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Reha’nın Karsu’dan boşanacağını söylediği tanıtımda Lale’nin Atilla’yı Cennet Sitesi’ne getirmesi dikkat çekiyor. Reha, Atilla’nın üzerine giderken Deniz araya girip Atilla’yı koruyor ve gerilim yükseliyor.

Irmak’ın elinde bavuluyla Filiz’in evine gelmesi ise tanıtıma damgasını vuruyor. Adnan’ın kendisini evden kovduğunu söyleyen Irmak, annesinin evine sığınırken, Karsu onu kovuyor.

Filiz’in gözyaşları içinde evinin kapısını açması ise “Filiz, Irmak’ı evine kabul edecek mi?” sorusunu akıllara getiriyor.

Geçtiğimiz bölümün finalinde Reha, fabrikasının yandığını öğrenip karakola koştu. Polis, Reha’ya Hasan Başkaya ismiyle bir bağlantısı olup olmadığını sordu.

Bu isim Türkiye’nin en ünlü mafyalarından biriydi ve Atilla’nın babasıydı. Reha fabrikasının kundaklandığını anlayınca şoke olurken, bu gelişmenin ardından neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.