Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un Terzi dizisi gümbür gümbür geliyor, Şifanur Gül’e de dikkat!

Çağatay Ulusoy’un Terzi dizisi gümbür gümbür geliyor, Şifanur Gül’e de dikkat!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy’un uzun bir süredir beklenen Terzi dizisinin yayın tarihi 2 Mayıs olarak duyuruldu. Netflix tarafından “Peyami Dokumacı ile tanışın. #Terzi 2 Mayıs’ta sadece Netflix’te” şeklinde paylaşım yapılarak, dizinin yayını ile ilgili bilgilendirme yapılmış oldu.

Çağatay Ulusoy’a bu önemli projede Şifanur Gül eşlik edecek. Diziden önce oyuncu kadrosu oluşturulurken, kadın başrol konusunda farklı isimler gündeme geldi. Bu isimler arasında Esra Bilgiç’in da ismi geçmiş ama en son Şifanur Gül ile yola devam kararı çıkmıştı. Oyuncu da hikayede Esvet karakterini canlandıracak.

Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisi gümbür gümbür geliyor, Şifanur Gül'e de dikkat! 7

Şifanur Gül, Terzi dizisinin çekimlerini geçen yıl tamamlanmasının ardından Hayatımın Şansı isimli Fox TV dizisiyle yakın zaman önce ekrandaydı. Ancak dizinin reytingleri düşük olduğu için yayından kaldırılması da genç oyuncu adına talihsizlik olmuştu.

Çağatay Ulusoy ile Şifanur Gül uyumu merakla bekleniyor. Ünlü terzi Peyami, en iyi dostunun müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız beklenmedik şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Salih Bademci, Olgun Şimşek, Ece Sükan gibi önemli isimler de bulunuyor. Dizinin yönetmeni ise tecrübeli isim Cem Karcı oldu.

İşte Çağatay Ulusoy’u heyecanla beklenen ve 2 Mayıs’ta Netflix’te izleyicilerle buluşacak olan Terzi dizisinden fragman: