Ana sayfa Sosyal Medya Eser Eyüboğlu’nun aklından hiç çıkmayan Gönül Dağı dizisi anısı!

Eser Eyüboğlu’nun aklından hiç çıkmayan Gönül Dağı dizisi anısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde Selami Ferses karakterini canlandıran Eser Eyüboğlu, rolü ile o kadar çok bütünleştirildi ki, sokaktaki insanlar da ona bu karakter üzerinden davranışlar sergiliyor.

Genç oyuncu, dizinin içinde söylediği türkülerle de hayranlarından çok güçlü bir geri dönüş alıyor. Sesiyle de beğenilen ve hikayenin eğlenceli ismi olarak öne çıkan Selami Ferses karakteri, unutulmazlar arasına yazıldı.

Eser Eyüboğlu da rolü ile bütünleşmiş olmanın yarattığı büyük etkiyle, üçüncü sezonu devam eden Gönül Dağı dizisi sayesinde kariyerinde zıplama yaşayan isimlerden birisi haline geldi.

Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajında Eser Eyüboğlu, sokakta vatandaşların kendisine Selami Ferses üzerinden tepkiler verdiğine değindi. Oyuncu, Selami karakterinin ağzından düşürmediği ‘dercesine’ ifadesine halkın da alıştığını ve sokakta bunun yansımalarını gördüğünü anlattı.

Oyuncu, yaptığı açıklamada sokakta karşılaştığı olaylarla ilgili şu bilgileri verdi: “Seyirci sevdi, üçüncü sezondur devam ediyor. Beni sokakta görenler, bir cümle sarf ediyorlar. Birisi geliyor fotoğraf çektirmek istiyor, şakasını yapmadan hamlesini yapmıyor insanlar. Dercesine ile beni insanlar özdeşleştirdi. Genelde kötü bir şey bana gelmiyor. Hatırladığım kötü bir geri dönüş yok.”

Eser Eyüboğlu'nun aklından hiç çıkmayan Gönül Dağı dizisi anısı! 7

3 sezonu devam eden dizide Eser Eyüboğlu’na unutamadığı bir sahne soruldu. Bu konuda zayıf olduğunu anlatan oyuncu, arkadaşları arasında sette yaşananları anlatmayı pek sevmediğini ifade etti.

Koronavirüs döneminde herkesin sahne öncesinde maske ile durduğunu ama kendisinin koronaya yakalanmamak için çok çabaladığını anlatan Eser Eyüboğlu, çok kalabalık sahnelerde yer almasına rağmen virüse yakalanmadığını ifade etti.

İnsanın maskeye de alıştığını anlatan Eser Eyüboğlu, dizideki partneri Keriman’ı canlandıran Çiğdem Aygün ile olan bir sahnesinden bahsetti.

Oyuncu, “Konuşurken, böyle iki tane tükürük geldi Çiğdem’in ağzından. Tek olsaydı kaçabilirdim, ama iki tane olunca kendimi kaderime teslim ettim. Sanırım ondan kısa süre sonra da ikimiz de covid olduk” diye konuştu.

Dizideki o sahnenin çekimlerinden sonra koronavirüse yakalandıklarını ve bu durumdan kaçamadığını anlatan Eser Eyüboğlu’nun 3 sezonluk projede bu olayın aklından çıkmaması da dikkat çeken bir detay oldu.