Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un yılan hikayesine dönen yeni dizisi Süslü Korkuluk ile ilgili çok ilginç iddia!

Çağatay Ulusoy’un yılan hikayesine dönen yeni dizisi Süslü Korkuluk ile ilgili çok ilginç iddia!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Süslü Korkuluk dizisi çok hızlı bir şekilde gündeme düştü ama devamında resmen yılan hikayesine döndü. En son Netflix ile anlaşan dizi için hazırlıkların sürdüğü belirtilirken çok ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Gündeme düştükten sonra yaşadığı krizlerle konu olan Süslü Korkuluk dizisinde, eğer iddia doğruysa işler iyice karışmış gibi görünüyor. Çünkü iddiaya göre dizinin başrol oyuncusu Alina Boz projeden ayrıldı. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Eğer iddia doğruysa bu, Süslü Korkuluk için yeni ve büyük bir kriz demek. Çünkü proje ilk gündeme geldiğinde başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’un başrolü mutlaka Alina Boz’la paylaşmak istediği söyleniyordu.

Çağatay Ulusoy’un yılan hikayesine dönen yeni dizisi Süslü Korkuluk ile ilgili çok ilginç iddia! 7

Gündeme geldiğinden bu yana krizle uğraşan Süslü Korkuluk dizisinden, ilk duyurusu yapıldıktan sonra uzun süre ses gelmemişti. Ardından dizinin yapımcısı OGM Pictures ve yayıncı kanal TV8 arasında kriz meydana geldiği ortaya çıkmıştı. Dizinin TV8’de yayınlanmayacağı açıklanmıştı.

Ardından OGM Pictures’ın Süslü Korkuluk’u dijital platformlara götürdüğü ve en sonunda Netflix ile anlaşıldığı öğrenilmişti. Ancak dizide oyuncuların talepleri olan ücretlerin yüksekliği de önemli bir krize yol açmıştı.

Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun sahibi olduğu OGM Pictures firması tarafından hazırlanan Süslü Korkuluk için şu ana kadar anlaşma sağlanan ik ünlü isim var. Çağatay Ulusoy ve Olgun Şimşek. En son Kanunsuz Topraklar’la ekrana gelen Esra Bilgiç’e de teklif götürüldüğü belirtiliyor.