Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Serkay Tütüncü’den eski aşklarını kızdıracak açıklama!..

Oyuncu Serkay Tütüncü’den eski aşklarını kızdıracak açıklama!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’de yayınlanan Masumiyet dizisinde canlandırdığı karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan Serkay Tütüncü şu sıralar Bein Connect’te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ekranlara geliyor.

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye bir röportaj veren oyuncu, aşk ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.  Hayaller ve Hayatlar adlı dizide ilk görüşte aşk yaşayan bir karaktere hayat veren Serkay Tütüncü ilk görüşte aşka inandığını söyleyerek, “Var öyle bir şey. Aslında ilk elektrik sonrasında aşk… Aşk var mı zaten?” açıklamasıyla dikkat çekti.

Oyuncu ‘Hiç âşık olmadın mı?’ sorusunu ise; “Kendime göre âşık olduğumu sandım ama belki de aşk daha başka bir şey, bilmiyorum” şeklinde yanıtladı.  Serkay Tütüncü aşkı, “Kontrolü kaybettiğin bir an” şeklinde yorumladı.

Yakışıklı oyuncu hayata bakışını ise şu sözlerle ifade etti; “Çalıştığım yerde huzurlu ve mutlu değilsem oradaki kariyer, popülerlik, para değersizleşiyor. Olabildiğince mutluluk arıyorum ve arayıştayım. Uzun yıllar sörf yaptım. Ama hayalim hep yeteneğimden para kazanmaktı. O yüzden şu an hem sevdiğim işi yapıyor hem de hayalimi yaşıyorum.

Oyuncu Serkay Tütüncü'den eski aşklarını kızdıracak açıklama!.. 8

Yaptığımız işte başka bir karakterle tanışmak, onu çözümlemek keyifli. Ama insanların, ekranda gördükleri kişinin kalbinin olmadığını düşünmesi ve çok kırıcı davranması beni başlarda zorladı. ‘Acaba yanlış mı yapıyorum’, ‘Doğru mu söylüyorum’ derken bu iş sayesinde kendimle barıştım.

Zaman zaman kayboluyorum, kendimi bir temponun içinde buluyorum. Ama galiba sosyal çevremde ve iş arkadaşlarım arasında bunu en fazla yapmaya çalışan, konsantresi olanlardan biriyim.  Hadsizlik canımı sıkıyor. İnsanların samimiyetsizliğiyle de derdim var.

Oyuncu Serkay Tütüncü'den eski aşklarını kızdıracak açıklama!.. 9

Önceliğim gerçeklik. Hayatımda birçok şeyde sanırım şu an gerçeklik yok, çoğu şey yüzeysel.Ben de sanırım eskiden çok gerçektim. Şimdi gol yememek, sonradan üzülmemek ya da yıpranmamak için bazı noktalarda politik davranmaya başladım. Hakkım yendiğinde bambaşka biri haline dönüşüp çok sinirli olabiliyorum.”