Ana sayfa Sosyal Medya Çağla Şıkel, Youtube kanalı sayesinde önyargıları yıktı!

Çağla Şıkel, Youtube kanalı sayesinde önyargıları yıktı!

tarafından ker_def

Fox TV’de hafta içi her gün program sunan Çağla Şıkel, uzun yıllardır podyumun yanında dizilerde rol alıyor ve televizyon programları yapıyor.

Ancak görünen o ki imajındaki ‘soğuk’ algıyı bir türlü yıkamamış! Kimi hayranları uzun yıllardır onu ilgiyle takip edip beğenilerini dile getirse de Youtube kanalı açtığından beri takipçilerinin tavrı da değişmeye başladı adeta!

Televizyongazetesi/Detay

Eğlenceli ve samimi sunumları, anlatımlarındaki doğallık ve esprileriyle hazırladığı videoları paylaşan Çağla Şıkel’in takipçileri, “Ne kadar eğlencelisi, çok doğalsın, ne tatlısınız” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Şıkel, son olarak instagram sayfasından farklı ojeler sürerek yeni trend oje renklerini tanıttığı bir video paylaştı.

Bu video ile Youtube kanalına takipçilerini davet eden Çağla Şıkel’e yorum yazan bir takipçisinin ‘Senin bu kadar şirin olduğunu bilmiyordum” yorumuna bakılırsa, Şıkel, samimiyeti konusunda Youtube kanalı sayesinde pek çok kişiyi ikna etmeyi başarmış.

İşte Çağla Şıkel’in son instagram paylaşımı:

Bahar Sezonun En En En Trend Ojeleriyle karşınızdayıııım ?? ? Morlar, pembeler derken kendimi kaybettim ⭐️ İzlemek isterseniz profildeki linke bir tık yeter #caglayoutube #oje #baharsezonu

 

Çağla Şıkel, Youtube kanalı sayesinde önyargıları yıktı! 7

ÇAĞLA ŞIKEL KİMDİR?

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979, İstanbul doğumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Asuman Şikel Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir.İlkokula İstanbul’da 1985 yılında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başladı. Çağla Şikel daha sonra ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale eğitimi aldı.1993’te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarın Ortaokul bölümünden mezun oldu.

1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lise öğrenimine devam eden Çağla Şikel, 1997’den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Yüksek Lisans eğitimi alan Çağla Şıkel 1999 senesinde okuldan mezun oldu.

Konservatuar öğrenimine devam ettiği yıllardaAtatürk Kültür Merkezinde sözleşmeli personel olarak çeşitli çocuk oyunları ve müzikallerde rol aldı.

Podyumlarda manken ve fotomodel olarak kariyer yapan Çağla Şikel; televizyonda program sunuculuğu dizi oyuncusu olarak yer aldı.