Ana sayfa TV Programları Çağla Şıkel’in zor anları! Sezon finalini yaparken duygusal anlar yaşadı

Çağla Şıkel’in zor anları! Sezon finalini yaparken duygusal anlar yaşadı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Yeni sezonda izleyicilerin karşısına Çağla İle Yeni Bir Gün programıyla çıkan Çağla Şıkel, bugün 204. programıyla sezon finali yaptı.

Ağırladığı pek çok uzman konuk, farklı yörelerden binbir çeşit lezzetin tanıtıldığı programlarından derleme bölümler sezon finalinde ekrana getirildi.

Son programında Sahrap Soysal ve Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez’i ağırlayan Çağla Şıkel, programı kapatmadan önce duygusal anlar yaşadı.

Bir sezon boyunca ekranda olan Çağla Şıkel, programının gördüğü ilgi için izleyicilerine teşekkür ederken, yeni sezonda da birlikte olacaklarının müjdesini verdi.

Şıkel, tüm ekibini yayın sonunda stüdyoya alırken duygusal bir konuşma yaptı ve program teklifi geldiğinde yaklaşık iki ay boyunca çok düşündüğünü, endişelendiğini, tutmama ihtimalini aklına getirdiğini anlatarak “Nereden bilebilirdim ki bu kadar çok sevileceğimi, bir aile olacağımızı” diye konuştu.

Çağla Şıkel, tek tek herkese teşekkür ederken gözleri doldu, sesinin titrediği görüldü. Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, “Herkesle aile gibi olduk. Bu anlatılmaz bir duygu” diyerek çok kısa bir süre sonra programın yeniden başlayacağını müjdeledi.