Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Çorumlu’nun şansı Güldür Güldür Show’da tutuyor ama dizilerde tutmuyor!

Çağlar Çorumlu’nun şansı Güldür Güldür Show’da tutuyor ama dizilerde tutmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Analiz – Ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür Show ekibinin daimi bir üyesiydi ve Şevket Hoca karakteri ile de müthiş bir ilgi gördü. Ancak oyuncu zaman zaman bu projeden diziler nedeniyle ayrılıyor…

Çağlar Çorumlu, 2000 yılında 7 Numara ve ardından da Ters Köşe isimli dizilerle setlere adım attı. Çeşitli yapımlarda rol aldı. İbreti Ailem isimli dizide 2012 yılında bulundu ve uzunca bir süre dizi setlerine adım atmadı. Sinema filmlerinin ve tiyatronun ise daimi bir ismi oldu…

Güldür Güldür Show ekibine 2013 yılında katılan Çorumlu, uzun süre de Şevket karakteri ile milyonları güldürdü. Ancak 2018 yılında artık farklı bir proje yapmak için Jet Sosyete’ye dahil oldu. 3 sezon süren bu projeye sadece 2 sezon dayanabildi ve 3.sezonda yer almak yerine Güldür Güldür Show ekibine geri döndü.

Hayranları, bu geri dönüşten çok memnundu. Ancak oyuncu memnun olmadı ki, bir sezon sonra yani 2020-2021 sezonunda yeniden ekibi bıraktı ve İyi Aile Babası isimli Kanal D dizisiyle anlaştı.

Mehmet Ali Pamuk karakterini canlandıran oyuncu bir türlü dizi projelerinde, Güldür Güldür Show’daki kadar izleyicileri güldüremedi. Beklenti hep yüksek oldu ama sonuç pek de öyle gerçekleşmedi.

Çağlar Çorumlu’nun içinde bulunduğu İyi Aile Babası projesi, 4. bölümden sonra Babam Çok Değişti olarak yenilendi. Ama bu da fayda etmedi ve önümüzdeki hafta final yapacak.

Çağlar Çorumlu yeniden Güldür Güldür Show ekibine mi döner yoksa bir başka dizi projesine mi başlar bilinmez, ancak taş yerinde ağırdır sözü de şu aşamada tam da kendisine uyuyor.