Ana sayfa Dizi Haberleri Çok iddialı başlayan Kanal D dizisi final yapıyor, güzelim kadro heba oldu!

Çok iddialı başlayan Kanal D dizisi final yapıyor, güzelim kadro heba oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Komedi dizileri zor iş, çünkü izleyici çok seçici oluyor. Ancak içinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar gibi bu işin ustaları olursa, neden zor olsun ki…

Kadro müthiş ama Kanal D’nin Babam Çok Değişti dizisinin reytingleri o kadar düşük geldi ve izleyici de projeye o kadar ısınamadı ki, bu güçlü kadro adeta heba edildi… Aslında İyi Aile Babası adıyla ilk fragmanlar yayınlandığında bile bu iş olmamış işaretleri veriliyordu. Hem yapım ekibi hem oyuncular hem Kanal D bu durumu göremedi mi?

Proje öyle izleyici alıp götürecek, kahkaha attıracak, ekran başına her hafta oturtabilecek bir yapım değildi. Zira diyaloglar ve hikayenin kendisi çekici değildi.. Yani dizinin konsepti bu kadar güçlü bir kadronun olmasına rağmen çok kötü sonuçlar getirdi.

Birol Güven bile kısa sürede eline aldığı projeyi ayağa kaldıramadı ki, bu da çok normal. Zira komedi işleri ekrandaki en zor denklem. İzleyici öyle her şeye gülmüyor. Çok iyi diyaloglara ve meraklandıracak bir hikayeye ihtiyaç var.

Çok iddialı başlayan Kanal D dizisi final yapıyor, güzelim kadro heba oldu! 7

Sonuç olarak, çok başarılı oyunculardan kurulu olan dizi gelecek hafta 8.bölüm itibari ile final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak.

Şebnem Bozoklu adına da büyük şanssızlık oldu. Pandemi öncesinde 4 bölüm süren Gel Dese Aşk’tan sonra bu sefer de sadece 8 bölüm süren bir komedi dizisiyle neredeyse 1 yılı harcamış oldu.