Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul bu defa üzdü! Oyuncunun binlerce hayranı isyanda!..

Çağlar Ertuğrul bu defa üzdü! Oyuncunun binlerce hayranı isyanda!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Eğlenceli sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını güldüren yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul son paylaşımıyla takipçilerini derin bir üzüntüye boğdu.

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ta başrolde yer alan Çağlar Ertuğrul diziden ayrıldığını açıkladı. Bu haber karşısında şok olan oyuncunun hayranları isyan etti. Instagram hesabından iki sezon boyunca rol aldığı Teşkilat dizisinin setinden pek çok fotoğraf paylaşan Çağlar Ertuğrul vedasında şu ifadeleri kullandı;

“67 haftada unutulmayacak anılar biriktirdik. Yüzlerce emekçisiyle gurur veren bir iş ortaya çıkardık. En zor şartlarda bile binlerce destekçisinden moral bulduk. Sonsuz teşekkürler! Ve şüpheniz olmasın “Teşkilat” yeni sezonda da son derece heyecanlı olmaya devam edecek.”

Çağlar Ertuğrul bu defa üzdü! Oyuncunun binlerce hayranı isyanda!.. 8

Teşkilat’da ‘Serdar’ karakterine hayat veren oyuncunun paylaşımı hayranlarını ve dizi izleyicisini şaşırttı ve üzdü. Fotoğrafların altına binlerce yorum yapıldı. Kimi izleyiciler, ‘Bu bir şaka olmalı’, ‘Üzgünüm hem de çok üzgünüm’ şeklinde yorumlarda bulunurken bazı izleyicilerin tepkisi ise oldukça sert oldu.

Oyuncunun pek çok hayranı da, ‘Sen yoksan izlemenin anlamı yok!’ şeklinde yorumlarda bulundular.  Kimi izleyiciler de başarılı oyuncuya performansı için çok teşekkür etti ve yeni projelerinde başarılar diledi.

Çağlar Ertuğrul bu defa üzdü! Oyuncunun binlerce hayranı isyanda!.. 9

TRT 1’in pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Teşkilat, birkaç hafta önce sezon finali yaptı. Dizinin sezon finaline büyük patlama damgasını vurmuştu. Sezon finalindeki patlama sahnesi dizinin baş karakteri Serdar’ı canlandıran başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ölüp ölmediği konusunda büyük merak uyandırmıştı. Herkes Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyordu ancak hiç kimse bu ihtimalin gerçekleşeceğini düşünmüyordu.