Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in İspanya’da çektiği viral video ülkede gündem oldu!

Kerem Bürsin’in İspanya’da çektiği viral video ülkede gündem oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İspanyolların Kerem Bürsin’e hayranlığı dillere destan. Ülkenin en ünlü isimlerinden biri haline gelen Kerem Bürsin, bu ülkede sürekli yeni bir projeye imza atıyor. Son projesini ise İspanya’nın en ünlü komedyenlerinden biriyle gerçekleştirdi. Video ülkede büyük gündem yarattı.

Sen Çal Kapımı dizisinin dünya çapında başarı elde etmesinin ardından başrol oyuncusu Kerem Bürsin’in uluslararası arenada yükselişi sürüyor. Özellikle İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde büyük üne kavuşan Kerem Bürsin yeni projeleriyle gündeme geliyor. Kerem Bürsin son olarak İspanya’da viral bir videoya imza attı.

blank

Viral video aslında İspanya’nın en ünlü komedyenlerinden Paz Padilla’ya ait. Kerem Bürsin de video zincirine konuk oldu. İspanyol bir marka işbirliğiyle gerçekleştirilen viral video serisi Paz Padilla’nın kızıyla birlikte şehir şehir gezmesini konu alıyor.

Video serisinin sonuncusu Vigo şehrinde geçiyor. Paz Padilla yolda bir arabanın şoförü olan Kerem Bürsin’le konuşuyor. Padilla Kerem Bürsin’e nereden geldiğini soruyor. Bürsin’in yanıtı “Türkiye’den” olunca komedyen “Yüzün bana çok tanıdık geliyor” diyor. Daha sonra Kerem Bürsin gülümseyerek uzaklaşıyor.

Paz Padilla ve Kerem Bürsin’in bu viral videosu İspanya genelinde büyük gündem yarattı. Video tüm İspanyol basınında geniş yer tutarken sosyal medyada paylaşıldı. Kerem Bürsin’in hayranları videoyla ilgili olumlu mesajları sosyal medyada paylaştı.

Kerem Bürsin son aylarda İspanya’yla çok yakın ilişki içinde. Sık sık ülkeye giden ve etkinliklere katılan başarılı oyuncu önümüzdeki günlerde ülkede yeni projelere imza atacak. Kerem Bürsin ülkedeki projelerini daha rahat gerçekleştirmek için halen İspanyolca öğrenmeye devam ediyor.