Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’lı Magarsus ekibi işe kebap yemekle başladı!..

Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’lı Magarsus ekibi işe kebap yemekle başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Geçtiğimiz iki sezona damgasını vuran TRT1’in Teşkilat dizisinde ‘Serdar’ karakteri ile başrolde yer alan Çağlar Ertuğrul ile TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisiyle adından söz ettiren Merve Dizdar dijital bir dizide başrolde yer alıyor.

Blu TV için çekilen Magarsus adlı dizinin ekibi çekimlere start verdi. Dizinin çekimleri Adana’da yapılınca ekibin ilk işi kebap yemek oldu. Çağlar Ertuğrul instagram hesabında ekip arkadaşlarıyla fotoğrafını paylaştı.

Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar'lı Magarsus ekibi işe kebap yemekle başladı!.. 7

Geçtiğimiz günlerde okuma provaları yapılan projenin çekimleri Adana’da başladı. Yapımcılığı Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’e ait Magarsus, Blu TV’de izleyiciyle buluşacak.

Dizide Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’a en son Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi ile ekrana gelen Berkay Ateş ve şimdilerde ATV’nin Aldatmak dizisinde rol alan  usta oyuncu Ercan Kesal’da eşlik ediyor. Dizinin  yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken, senaryosunu yönetmen Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen yazdı.

Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus, heyecan dolu bir proje olması ile dikkatleri çekiyor.