Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ve son dizisi Dünyayla Benim Aramda üzerinden bir tartışmanın fitili ateşlendi!

Demet Özdemir ve son dizisi Dünyayla Benim Aramda üzerinden bir tartışmanın fitili ateşlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, 2022 yılında Disney Plus’ın başlattığı ünlü isimleri kendi platformuna kazandırma çabaları sonucu yüksek bir ücret ile anlaşma imzalamıştı. Sadece Disney Plus’ta yayınlanacak projelerde yer alması konusunda yapılan anlaşma çerçevesinde oyuncu, Nisan ayında sete çıkmış ve Dünyayla Benim Aramda dizisinde başrolde yer almıştı.

Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’in de başrolünde yer aldığı dizinin 14 Eylül’de başlayan bölümlerinin yayınlanması süreci devam ediyor. Ancak dizinin Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi kadar ses getirmediği gerçeğini de görmek gerekiyor. Sosyal medyada etkileşimler dikkate alındığında Kaçış dizisi dünya çapında büyük bir etkileşim oluşturdu. Ancak Dünyayla Benim Aramda dizisinin yayılma hızı ise sınırlı kaldı.

Milliyet gazetesi televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, Demet Özdemir ve Dünyayla Benim Aramda dizisiyle ilgili yorumlar paylaşarak, bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Sina Koloğlu, Demet Özdemir hayranlarının Disney Plus’a abonelik konusunu da sorguladığı paylaşımında şu yorumları yaptı:

“Öncelik hikaye akıcı. Şablonlar var ama dozunda veriliyor. Senaryoda çok klişe cümleler var ama bütününde rahatsız etmiyor. Amacı belli ‘Sabun köpüğü’ bir iş ama özenli ve iyi kotarılmış özetle. Çok eleştirdim ben Demet Özdemir’i. İlkin karakterinde, tek başıma götürebilirim mesajını veriyor. Buğra Gülsoy (Tolga) ve Hafsanur Sancaktutan (Sinem) verilen rollerin içinde olduklarını hissettiriyor. Bu arada dikkatimi çeken; o kadar tantana ile Disney ile anlaşan isimlerin işleri sosyal medyada ses getirmiyor. Yoksa mesela; Demet Özdemir hayranları Disney’e abone değil mi?”

Demet Özdemir ve son dizisi Dünyayla Benim Aramda üzerinden bir tartışmanın fitili ateşlendi! 7

Disney Plus’ın 15’ten fazla ünlü isim ile yaptığı özel anlaşmaların yeterince ses getirmediği değerlendirmesini yapan Sina Koloğlu, Dünyayla Benim Aramda dizisi üzerinden Demet Özdemir’in popülerliğinin etkisini de sorgulamış oldu.

Demet Özdemir hayranlarının Disney Plus aboneliğinin ne kadar olduğu sorgusunu da yapan Sina Koloğlu, sosyal medyada yeterince yankı bulmamasına da dikkatleri çekiyor.

8 bölümden oluşan Dünyayla Benim Aramda’nın en son yedinci bölümü yayınlandı ve geriye sadece final bölümü kaldı.