Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul yeni dizisinden bahsetti, Deniz Baysal da dahil herkes gömleğinde kalakaldı!

Çağlar Ertuğrul yeni dizisinden bahsetti, Deniz Baysal da dahil herkes gömleğinde kalakaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncular Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul, ilk olarak Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde partner olmuştu. İkisi de İzmirli olan oyuncular, kamera arkasında da çok iyi anlaştıklarını her fırsatta göstermekteydiler. Dizi bittikten sonra hayranları iki oyuncuyu yeniden bir projede birlikte görmek istediklerini belirtiyorlardı. Enerjileri tutan başarılı oyuncular, sonunda Teşkilat dizisinde yeniden buluştu.

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinde Serdar ve Zehra olarak da çok sevildiler. İki başarılı oyuncunun partnerlikleri, ekran uyumları, diziyi takip edenler tarafından çok seviliyordu. Ancak ikinci sezon sonunda beklenmeyen bir şekilde Çağlar Ertuğrul diziden ayrıldı.

Bu ayrılığa başta kimse inanmak istemese de hem yapımcının hem de Çağlar Ertuğrul’un açıklamaları sonrasında umutlar iyice kırıldı. Yeni sezonda Teşkilat heyecanla beklenirken Çağlar Ertuğrul cephesinden de bir dizi haberi duyumları gelmeye başladı.

Ertuğrul’un yeni projesine hazırlandığı konuşuluyordu. Sonunda oyuncu da bu haberi doğrulayan bir paylaşım yaptı. Yeni rolüyle ilgili bir tüyo veren oyuncu, paylaşımı ile dikkatleri çekti.

Yazın bol bol tatil yapan, yoğun geçen sezondan sonra dinlenen oyuncu, yeni sezonda dönmeye hazırlanıyor. Yeni projeyle ilgili detaylar net değil, ancak oyuncunun açıklamasıyla yeni rolü için büyük bir değişime hazırlandığı da anlaşılmakta.

Çağlar Ertuğrul yeni dizisinden bahsetti, Deniz Baysal da dahil herkes gömleğinde kalakaldı! 8

Geçtiğimiz günlerde bir röportajında yeni projesini doğrulayan Çağlar Ertuğrul, değişik bir senaryo üzerine çalıştığı belirtmişti. Heyecanlı olduğu gözlenen Çağlar Ertuğrul, yeni dizisi için yeni bir imaja bürünecek. Ancak bunun için meşakkatli bir yolculuk bekliyor kendisini!

Oyuncu, yaptığı paylaşımda yeni rolü için tam 15 kilo alması gerektiğini ortaya koydu! Çağlar Ertuğrul, sosyal medyadan yaptığı paylaşımına “15 kilo almadan önce son pozlar” notunu düşmüştü.

Çağlar Ertuğrul yeni dizisinden bahsetti, Deniz Baysal da dahil herkes gömleğinde kalakaldı! 9

Hayranları yeniden bir projeyle dönecek olmasına sevinirken fotoğrafı da ayrıca dikkatleri çekmişti! Çağlar Ertuğrul’un giydiği rengarenk gömleği kendisine çok yakıştırdı hayranları. Pek çok kişi tarafından yapılan yorumlar arasında bir yorum ise ayrıca dikkat çekti!

Teşkilat dizisinde partneri olan Deniz Baysal da Çağlar Ertuğrul’un gömleğini çok beğenmişti. Baysal, meslektaşının paylaşımına ‘Gömleğin linkini at’ yorumunu yapmadan duramadı!