Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, zor bir döneme giriyor! Biri bitti, biri başlıyor!

Pınar Deniz, zor bir döneme giriyor! Biri bitti, biri başlıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Pınar Deniz, uzun zamandır ekranda yoktu ama bir döndü pir döndü adeta! Yargı dizisi ile geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yer almaya başlayan oyuncu, yoğun bir sezon geçirdi. Yargı gibi reytingi yüksek ve sezonun en çok konuşulan dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile başrolde olmanın sorumluluğunun yanı sıra bazı reklam anlaşmaları da yaptı oyuncu. Ayrıca dergiler için objektif karşısına geçti, çeşitli etkinliklerde yer aldı.

Sezon boyunca koşturan Pınar Deniz, kariyeri açısından hızlı bir çıkış yaşadığı bir sezon geçirdi. Oyunculuğu ile kendisine bir kez daha hayran bırakan Deniz, Avukat Ceylin karakteri ile izleyenlerin de dilinden düşmedi sosyal medyada.

Bu arada Pınar Deniz, 14 Haziran’da açılan dijital platform Disney Plus’ın da marka elçilerinden birisi oldu. Bu sorumluluğu da başarıyla alan oyuncu, Yargı dizisinin sezon finali yapmasının hemen ardından Disney Plus için çekilen ve Uraz Kaygılaroğlu ile başrolünde oynadığı Avcı dizisinin setine koştu.

Pınar Deniz, zor bir döneme giriyor! Biri bitti, biri başlıyor! 9

Pek çok meslektaşı sosyal medya hesabından tatil pozları paylaşırken Pınar Deniz, sıcak ve boğucu yaz günlerinde harıl harıl çalıştı. Zor bir yaz geçiren Deniz, setteki karavanından zaman zaman yaptığı paylaşımlarla tatile olan özlemini de dile getiriyordu.

Pınar Deniz, zor bir döneme giriyor! Biri bitti, biri başlıyor! 10

Bu arada Eylül ayı yaklaştıkça Yargı dizisinin yeni sezonunun çekimlerinin de hala başlamamış olması dikkatleri çekmekteydi. Senarist Sema Ergenekon’un ilk bölüm senaryosunu bitirdiği bir kaç hafta önce paylaşılmıştı. Ancak çekimlere henüz geçilememişti.

Yönetmen Ali Bilgin’in de yer aldığı bir toplantı yapıldığı ve yeni sezon hazırlıklarına başlandığı dönemde Pınar Deniz ise hala Avcı dizisinin setindeydi. İzleyenler ne zaman Yargı’nın çekimlerine başlanacağını da merakla beklemekteydi.

Pınar Deniz, zor bir döneme giriyor! Biri bitti, biri başlıyor! 11

Pınar Deniz, hafta içinde Avcı’nın çekimlerinin tamamlanmasıyla sette kesilen pastanın mumlarını üflerken sosyal medyada yer aldı. Avcı’nın çekimleri bitmişti. Hemen bir iki gün içinde de oyuncu, Yargı’nın ikinci sezon okuma provalarındaki yerini aldı.

Hiç tatil yapma fırsatı bulamadan yeniden sete dönecek oyuncu! Başrolde yer alan isim olarak zorlu bir süreç bekliyor Pınar Deniz’i… Meslek hayatında şu sıralar bir yoğunluk yaşıyor oyuncu. Hiç dinlenmeden setten sete koşuyor. Hayranları da oyuncunun bu koşuşturmasının ve çalışkanlığının farkında. Ancak tabii sezonda her hafta bir bölüm yetiştirme telaşı nedeniyle Pınar Deniz için ayrı bir maraton başlayacak. Önümüzdeki dönemde Pınar Deniz, Yargı ile ekranda olacak ve dinlenmeden yeniden ekrana dönecek…