Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul’un Dünya Kupası final karşılaşması öncesi yaptığı paylaşım gündem oldu!..

Çağlar Ertuğrul’un Dünya Kupası final karşılaşması öncesi yaptığı paylaşım gündem oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Şimdilerde BluTV için hazırlanan Magarsus adlı dizinin çekimleri için Adana’da bulunan oyuncu Çağlar Ertuğrul son sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.

Oyuncu, önceki akşam gerçekleşen ve Arjantin ile Fransa’nın karşı karşıya geldiği 2022 Dünya Kupası şampiyonluk karşılaşması öncesi heyecanını sosyal medyaya taşıdı.

Instagram hesabında kendi fotoğrafını yayınlayan Çağlar Ertuğrul altına;  “15 milyon beğeniye akşam Messi penaltı atarken sahaya çıplak girerim” yazdı.

Çağlar Ertuğrul'un Dünya Kupası final karşılaşması öncesi yaptığı paylaşım gündem oldu!.. 8

Paylaşım, oyuncunun 3.2 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabında kısa sürede binlerce yorum aldı. Fotoğrafa, “Beğendim mecbur çıkacan”, “Bunu demeyeydin iyiydi” ve “İmkansıza oynamanın tam da adı bu işte” şeklinde pek çok yorum yapıldı. Çağlar Ertuğrul, maçı sette karavanda izlediği anları da yayınladı. Oyuncu Arjantin’in galibiyeti ile mutluluk yaşadı.

Çağlar Ertuğrul'un Dünya Kupası final karşılaşması öncesi yaptığı paylaşım gündem oldu!.. 9

Rolü için kilo alan oyuncu, yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un üstlendiği Magarsus’da, Merve Dizdar, Berkay Ateş, Burcu Gölgedar ve usta oyuncu Ercan Kesal ile birlikte rol alıyor.  Magarsus’un oyuncu kadrosunda ayrıca Sümeyye Aydoğan, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Müttalip Müjdeci’nin yanı sıra konuk oyuncu olarak Menderes Samancılar ve Metin Coşkun da yer alıyor.

Instagram’da zaman zaman Adana’dan paylaşımlarda bulunan Çağlar Ertuğrul, eğlenceli paylaşımlarıyla hayranlarını da mest ediyor.