Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’den üst üste final kararları, 3 dizi bitti, 2 dizi daha final yapacak!

TRT1’den üst üste final kararları, 3 dizi bitti, 2 dizi daha final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranında yayınlanan dizilerin bazıları son döneme damga vuruyor. Bazı diziler ise yeterince beğenilmeyince düşük reytingler alarak hayal kırıklığı yaratıyor. Hayal kırıklığı yaratan dizilerden birisi yaz döneminde başlayan ve sadece 7 bölüm süren Seni Kalbime Sakladım isimli yapımdı. Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz’ın başrolünde yer aldığı Seni Kalbime Yazdım isimli dizi kısa sürede ekrandan silinip gitti.

Kara Tahta dizisini de yaz döneminde sonlandıran TRT1, ayrıca Mükemmel Eşleşme isimli aile dizisini de 13. bölümde ekranından kaldırdı. Yaz döneminden bu yana üst üste 3 dizisine final yaptıran TRT1 şimdi de 2 dizinin daha finali için kararlar aldı. Bu dizilerden birisi Kasaba Doktoru. Cuma günleri yayınlanan dizi son haftalarda çarşamba akşamlarına kaydırıldı ve düşük gelen reytingler nedeniyle de final yapması artık netleşti.

TRT1'den üst üste final kararları, 3 dizi bitti, 2 dizi daha final yapacak! 8

Kasaba Doktoru dizisinin 32. bölümü ile birlikte ekranlara veda etmesi bekleniyor. Dizinin bu hafta 28. bölümü yayınlanacak. Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı dizi bir doktor hikayesi olarak beğeni toplamıştı. Ancak dizinin reytingleri beklentilerin altında kalınca TRT1, devam etmeme kararı verdi.

TRT1 ekranlarında bir başka diziden daha final haberi geldi. Daha önce 20. bölümde bitirilmesi düşünülse de Balkan Ninnisi isimli aile dizisi bir süre daha uzatıldı. Ancak bu dizinin de artık sonuna gelindiği ortaya çıktı. TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Balkan Ninnisi’nin 25. bölümü ile birlikte ekrana veda etmesi bekleniyor. Perşembe akşamı dizinin 23. bölümü yayınlanacak ve Makedonya’da yapılan çekimlerin son dönemine gelindiği ortaya çıktı.

TRT1'den üst üste final kararları, 3 dizi bitti, 2 dizi daha final yapacak! 9

TRT1 ekranında yaz döneminden bu yana Kara Tahta, Seni Kalbime Sakladım ve Mükemmel Eşleşme dizileri birbiri ardına final yaptı. Şimdi de Kasaba Doktoru ve Balkan Ninnisi isimli dizilerin birbiri ardına ekrana veda etmesi bekleniyor.

TRT1’in izleyicileri heyecanlandıran yeni dizileri de var. Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli yeni dizi 23 Aralık Cuma akşamı ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Tolgahan Sayışman’ın başrolündeki dizi, geçen sezon yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı projesinin yenilenmiş hali olarak izleyicilerin karşısına geçecek.

TRT1 ekranında ayrıca Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı Al Sancak isimli asker dizisinin de yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.