Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Ezgi Mola! Öyle bir poz verdi ki sanırsın Mathilda! Farah Zeynep Abdullah ise setten spoi verdi resmen!

İlahi Ezgi Mola! Öyle bir poz verdi ki sanırsın Mathilda! Farah Zeynep Abdullah ise setten spoi verdi resmen!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Masumlar Apartmanı dizisinin iki sevilen oyuncusu Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah’ın sosyal medya hesapları da hayranları tarafından ilgiyle izleniyor. Salı akşamları yayınlanan TRT1’deki dizileriyle büyük beğeni toplayan iki oyuncunun son yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

İlk olarak Ezgi Mola’nın paylaşımına bakalım… Mola, sosyal medya fenomeni gibi çalışıyor adeta. Instagram hesabını takip edenler, pek çok yayın görüyorlar.

Esprili kişiliği ile bilinen Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı’nın setinde çekilen bir pozuyla hayranlarını güldürdü. Oyuncu, bir saksıyı kaldırdığı fotoğrafına, Fransız oyuncu Jean Reno’nun fotoğrafını da montajlayarak Leon filmindeki unutulmaz kareye atıfta bulundu.

1995 yılında gösterime giren ve başrollerinde Jean Reno ile Natalie Portman’ın rol aldıkları Fransız yapımı film Leon filmindeki kare aşağıda.

İlahi Ezgi Mola! Öyle bir poz verdi ki sanırsın Mathilda! Farah Zeynep Abdullah ise setten spoi verdi resmen! 10

Filmde Leon isimli bir tetikçi adam ile ailesini kaybeden Mathilda isimli küçük bir kızın yollarının kesişmesi ve hiç alışkın olmadıkları bir dünyaya adım atmaları anlatılıyordu.

Aşağıdaki kare ise sinemanın unutulmaz filmlerinden biri olan Leon’un en çarpıcı ve hatırda kalır karelerinden bir tanesiydi. Ezgi Mola da kızın elinden film boyunca hiç bırakmadığı çiçeğine atıfta bulunarak komik bir ironi yapmış…

İlahi Ezgi Mola! Öyle bir poz verdi ki sanırsın Mathilda! Farah Zeynep Abdullah ise setten spoi verdi resmen! 11

Farah Zeynep Abdullah ise setten paylaştı pozlarını. Bir fotoğrafında, dizinin Esra’sı Esra Ruşan da vardı. Farah Zeynep Abdullah’ın kıyafeti dikkat çekti.

İlahi Ezgi Mola! Öyle bir poz verdi ki sanırsın Mathilda! Farah Zeynep Abdullah ise setten spoi verdi resmen! 12

Oyuncu, kırmızı elbisesi, toplu saçları ve halka küpeleriyle, dizide her zaman görmeye alıştığımız İnci’nin bambaşka bir halini ilk kez gösterdi. Gelecek haftaki bölümden de bir spoi vermiş oldu. Diziyi izleyenler, Hikmet Amca’nın, İnci’yi dedesinden istemeye gitmek için ısrar ettiklerini biliyor.

Anlaşılan o ki İnci, isteme faslında aşağıdaki kıyafetle izleyici karşısına çıkacak…

İlahi Ezgi Mola! Öyle bir poz verdi ki sanırsın Mathilda! Farah Zeynep Abdullah ise setten spoi verdi resmen! 13